Sponsor jij mee aan het nieuwe terras?

Elke Cobu Boys sportvriend of -vriendin zal ongetwijfeld de activiteiten aan de groenstrook tussen veld 1 en 2 opgemerkt hebben. Daar gebeuren mooie dingen! Het terrein is voorbereid, grote boomstronken zijn uitgegraven door de Klussenclub. Reden? Met de aanleg van een prachtig vlonderterras gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: een mooi buiten-terras waar je heerlijk kunt zitten.

Jij kunt op een eenvoudige manier helpen, door een klein of groot handje te helpen. Wij hebben namelijk wel wat financiële hulp nodig om de kosten voor Cobu Boys binnen de perken te houden. Daarom zijn we een grote sponsoractie begonnen.

Je hebt de keuze uit 3 sponsormogelijkheden en alle bedragen zijn eenmalig!

1 – Sponsor een Grote Statafel, die parallel aan het hoofdveld komt. De eenmalige kosten hiervoor zijn € 100. Dit is natuurlijk een mooie kans om als team die sponsoring te doen.

2 – Sponsor een Grote Picknicktafel op het terras. De eenmalige kosten hiervoor zijn slechts 50 euro.

3 – Sponsor 1 of meerdere vlonderplank(en). De eenmalige kosten hiervoor zijn 10 euro per vlonderplank.

Bij 1 en 2 vermelden wij de sponsornaam op de tafels. Bij 3 worden de namen van de sponsors van de vlonderplanken op onze website (www.cobuboys.nl) vermeld.

Jouw teamnaam op zo’n picknicktafel, voor slechts 50 euro? Doen!

Wij hopen en rekenen op de steun van al onze leden, van een mooi terras profiteert immers iedereen! Sponsor zelf actief en/of vraag mensen in jouw directe omgeving of die willen sponsoren.

In de komende weken, zullen wij veel aandacht aan deze actie besteden, dus als ze jou benaderen, help mee! Alvast bedankt voor de medewerking!

Om je aan te melden of voor meer info kun je coördinator Ralph Sargent benaderen, via 06 86628851 of via r.a.sargent@hotmail.com

Een flinke klus voor de Klussenclub!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)