Kabouters

De voetbalvereniging Cobu Boys (in Zielhorst) gaat in het seizoen 2017/2018 weer van start met het zogenaamde “kaboutervoetbal”, dat een aantal jaren eerder door de KNVB was geïntroduceerd. Deze nieuwe opzet is enorm succesvol gebleken en verdient daarom absoluut de aandacht. Via deze informatie willen wij u duidelijk maken wat onze bedoelingen zijn en wat kaboutervoetbal eigenlijk inhoudt.

Jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen maar kunnen wel bij onze vereniging terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie.

De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander! Tijdens de trainingen, die ongeveer een uur duren, leren de kinderen op een speelse wijze “een te worden met de bal”, onder begeleiding van enthousiaste trainers.

Nieuwsgierig? Interesse?

Voor aanvullende informatie en aanmelding, voor het kaboutervoetbal bij Cobu Boys, kan er contact opgenomen worden met emailadres: f-coordinator@cobuboys.nl. Aanmelden kan per direct (seizoen start in september), maar eerst één of meerdere trainingen meedoen mag natuurlijk ook. De trainingen zullen op woensdag zijn van 17.00 uur tot 18.00 uur. En de kosten zijn maar 75 euro per seizoen.