Rookbeleid

Cobu Boys Rookvrij. 

Beste sporters and supporters, 

Vanaf voetbalseizoen 2021/2022 wilt Cobu Boys zich met trots een rookvrije sportvereniging noemen. Dit voornemen werd breed gesteund in de Algemene Leden Vergadering van het voorjaar van 2021. Het komt er op neer dat op alle momenten dat er jeugd aanwezig is, er niet gerookt dient te worden. Doorgaans kan er als richtlijn gebruikt worden: – Op (voetbal-)zaterdagen wanneer jeugd aanwezig is tussen 08.00 – 17.00 – Op avonden dat jeugd traint – Tijdens evenementen die VV Cobu Boys organiseert op doordeweekse en weekend dagen dat jeugd aanwezig is. 

Overal op het terrein zijn “Rookvrije Generatie” bordjes komen te hangen als reminder voor ons allen. Daarmee streven wij naar het hanteren van dit rookbeleid. Ook willen we u en jou vragen de mensen om je heen aan te spreken wanneer dit niet gebeurd. 

VV Cobu Boys streeft ernaar bij te dragen aan een “rookvrije generatie”; Een rookvrij sportterrein geeft kinderen het goede voorbeeld, beschermt kinderen tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomt het schadelijke meeroken. 

Heeft u toch de behoefte om te roken, dan kan dit buiten de hekken van VV Cobu Boys. 

Een sportieve groet, VV Cobu Boys