Amersfoort United

Amersfoort United is een geweldig team, samengesteld uit jongeren die gek zijn van voetbal, maar moeite hebben om in een regulier team mee te komen. Het team bestaat uit jongens en meiden van verschillende leeftijden (10 – 18 jaar) en hier draait het om lekker voetballen, vriendschap en plezier maken. Iedere maandag wordt er getraind op het kunstgras van 17.30 tot 18.30 uur, onder leiding van Luuk Fugers en Servain van den Bor.

Bij Amersfoort United krijg je de ruimte die jij nodig hebt en is er extra aandacht op momenten dat dat nodig is. We hebben altijd respect voor elkaar. De trainers zorgen er voor dat het voor iedereen leuk blijft. Gaat het een keer wat minder goed of wordt het even te veel? Dan lossen we dat samen op, want die ruimte is er.
Iedere maand speelt Amersfoort United het zogenoemde Friends League toernooi tegen andere teams uit de regio. Hier worden wedstrijden gespeeld van 20 minuten en plezier staat altijd voorop. Samen met de trainers van de andere teams zorgen we er voor dat het voor iedereen leuk blijft. Doelpunten zijn er niet alleen om te winnen, maar ook om feest te vieren met elkaar.


Neem contact op met de trainer, Luuk Fugers, voor meer informatie of om aan te melden.
Trainingstijd: Iedere maandag van 17.30 tot 18.30 uur
Lfugers@SRO.nl
0640484024