Sponsoring

Sportsponsoring heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De redenen zijn evident: een efficiëntere en snellere manier om je als bedrijf te profileren bestaat niet. Sport is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een groot bereik!

Cobu Boys is doorlopend op zoek naar nieuwe sponsors die de club een warm hart toedragen. Wij zijn trots op de steun die wij van onze huidige sponsors mogen ontvangen. Samen proberen wij de vereniging naar een hoger plan te tillen. Zonder de financiële steun van de bedrijven en particulieren om ons heen is het onmogelijk om de doelstellingen te realiseren.

Cobu Boys stelt zich als doel om het bedrijven van sport voor iedereen gezellig en betaalbaar te houden. De hoge kosten voor o.a. de huur en onderhoud van de accommodatie zijn echter niet alleen door contributie op te vangen. Sponsoring is daardoor voor onze vereniging van essentieel belang.

Een aanvallende speelstijl, gezonde ambitie en met name het verenigingsgevoel staan centraal binnen Cobu Boys. Daarnaast ligt de accommodatie op een perfecte locatie pal naast de A1 (bij knooppunt Hoevelaken) en recht tegenover IKEA.

Uiteraard bieden wij de “standaard” sponsormogelijkheden als shirtsponsor een reclamebord, of gewoon als vriend van de vereniging. Echter zijn de mogelijkheden bijna oneindig en kunnen wij u altijd in overleg een op maat gemaakt sponsorpakket aanbieden.

In principe is niets ons te gek en denken wij graag met u mee om de juiste sponsorvorm voor uw bedrijf te vinden. Scoren doe je uiteindelijk samen!

Wij hopen van harte u binnenkort bij onze gezellige vereniging te mogen begroeten. Kijk voor de meest recente tarieven bij de pagina: Sponsortarieven. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie.