CB1 rekent na rust af met Wasmeer

De hoofdmacht van Cobu Boys heeft zaterdag met goed spel Wasmeer verslagen. Na een 0-1 ruststand stond er na 90 minuten een 1-4 overwinning op het scorebord. Bert de Ruiter maakte zoals gebruikelijk het verslag.

Hoewel Robin van den Brom en Tim CG niet in de basis kunnen staan, gaan we natuurlijk voor de winst tegen Wasmeer.

Na 17 minuten zien we Iliass Stremming met een mooie actie de bal vanaf de achterlijn terugleggen op Cumali Karaman die het mooi afmaakt, 0-1! Met deze stand gaan we de rust in. In de 2e helft komt Wasmeer in de 53e minuut op gelijke hoogte als een door hen genomen vrije trap niet goed door ons wordt weggewerkt…met een rake kopbal scoren zij 1-1.
Een paar minuten later staan we weer op voorsprong als na een scrimmage voor het doel van onze tegenstander de bal op de voet van Matthijs Nieman belandt, die droog inschiet, 1-2!
We zitten inmiddels in de 62 minuut als Kheibar Mangal na een assist van Illias er 1-3 van maakt.
Nadat Burak Yasir Rahat het veld is ingekomen voor Damion Dekkers is het Wessel Schmidt die er in de 78e minuut, na een breedtepass van Iliass 1-4 van maakt.
Na dit doelpunt is er nog een wissel aan onze kant. Matthijs gaat eruit en Marcos Pires Texeira van de JO19 maakt zijn debuut is ons 1e elftal.
5 minuten voor het rustsignaal krijgt Wasmeer nog een rode kaart wegens een forse overtreding en moeten zij verder met 10 man. Er zal echter niet meer gescoord worden zodat wij voor de derde keer op rij een wedstrijd winnend afsluiten.
Een verdiende overwinning want er werd vandaag keihard gewerkt en ook nog goed gespeeld. Volgende week is er op Sportpark Zielhorst de derby tegen de Posthoorn, tot dan!