Club van 100 schenkt LED-verlichting & gereedschap

Een uniek en bijzonder groot voordeel van de Cobu Boys Club van 100 is dat onze leden zelf meebeslissen over het geschenk dat we aan onze vereniging geven! Op de ledenvergadering van afgelopen 17 oktober was het opnieuw spannend welk geschenk de voorkeur zou krijgen.

In de aanloop naar deze vergadering kregen alle leden van de Club van 100 de vraag wat zij het liefste aan de club zouden willen schenken. Daaruit kwamen maar liefst 14 ideeën voor een mooie besteding.

Sinds vorig jaar kunnen onze leden niet alleen tijdens de vergadering stemmen, maar ook digitaal. Dat is een goede zet, want dit jaar hadden 16 leden digitaal gestemd, en 15 leden hebben hun stem tijdens de vergadering uitgebracht.

Spectaculair hoogtepunt van de vergadering is het voorlezen en tellen van de uitgebrachte stemmen. Dat wordt live bijgehouden op het scherm, zodat iedereen kan zien wat de ontwikkelingen zijn. Dit jaar was het spannend!

In het overzicht kunt u zien welke bestedingsdoelen waren ingediend, en het aantal punten dat elk doel tijdens de stemming heeft gekregen.

De winnaar is: LED-verlichting in kleedkamers en clubhuis, op korte afstand gevolgd door de aanschaf van nieuw gereedschap voor de Klussenclub. De commissie van de Club van 100 gaat nu direct aan de gang met uitvoeren van deze beide punten, omdat dat goed mogelijk is en past binnen het beschikbare budget.

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij? Meld je aan via clubvan100@cobuboys.nl en ontvang dan ook de nieuwe sjaal! De commissie van de Club van 100 bestaat uit Anita en Henk Vliek, Rein van der Laan, Marja Ros, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker, en Aaldert Hofman.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)