Vrouwen 1 bekert verder

Eindelijk was het zaterdag zover, er werd een wedstrijd thuis gevoetbald tegen C.V.V. Vriendenschaar VR2! Onder aanmoediging van haar ouders, ouders van de dames, trouwe fan van het eerste uur meneer Cees, geblesseerden, vriendjes en vrienden, mocht Jasmijn (9) als eerste pupil van de week bij de dames ooit de aftrap nemen. Na deze aftrap begon het spel voor een ronde verder in de beker. De dames oogden echter niet scherp, kwamen vaak te laat en liepen een beetje achter de feiten aan. Belangrijk was dan ook de treffer van Kimmy vlak voor rust. Na de rust liep het wat beter en de inbreng van Merit (17) leek voor meer vuur te zorgen. De 2-0 kwam ook van Kimmy en Larissa zorgde voor een mooie 3-0. Isa (15) stond haar mannetje en liet zich niet omver duwen. Larissa die een dag later pas 17 werd, had ook de 4-0 op de schoen, maar zij gaf de bal heel beheerst over aan Georgette. En wat de dames vorige week al voorspelden: zij scoorde eindelijk haar zo gegunde goal!

De dames mogen dus een ronde verder bekeren, Iris heeft nog steeds, na bijna 2 maanden beker- en competitiewedstrijden, geen tegentreffer gehad, en de inzet van de dames uit de MO17 en MO19 was weer super. Komende zaterdag staat de competitiewedstrijd uit bij Odysseus op het programma.

De MO11 speelt zaterdag de allereerste wedstrijd uit bij Buitenboys. Wij wensen Jasmijn en de andere meisjes heel veel succes!

WOTM werd dit keer Merit van Riemsdijk

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)