CB1 hard op weg naar nacompetitie

Het eerste van Cobu Boys is hard op weg naar een plekje in de nacompetitie. Zaterdag werd BZC met 5-1 verslagen. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Vandaag moeten wij winnen om in de race te blijven voor een plek in de nacompetitie…ga er maar aanstaan!
Het is Jelle Bakker die ons in de 9e minuut op voorsprong brengt, na een aanname met de knie en droge (loepzuivere) schuiver in de linkerhoek
Even daarna speelt Dennis van Westerlaak op Damion Dekkers die perfect Robin van den Brom in stelling brengt om te scoren…zijn uithaal (die van Robin dus) gaat maar net naast.
In de 19e minuut is het wederom Robin die, via een mooie steekbal van Damion een mooie kans krijgt om te scoren…zijn schot wordt echter miraculeus tot corner getikt.
We zitten inmiddels in de 29e minuut als Wesley Lans van achteruit opent op Robin die vanaf links op maat Damion weet te vinden…Damion verzuimt te scoren.
5 minuten later…een mooie combinatie…Damion en Iliass Stremming….Iliass maakt het helaas voor ons niet af.
In de 41e minuut geeft Gian Ders vanaf links voor op diezelfde Iliass. Dit keer is het wel raak. Iliass draait mooi weg van zijn tegenstander en rondt gigantisch mooi af. Zijn schot belandt in de uiterste rechterbovenhoek, 2-0!
Met deze stand gaan we de rust in.

Hattrick

Arie van Bemmel met Dennis van Westerlaak, man of te match.

Na de rustpauze is het Robin die in de 50e minuut de 3-0 voor zijn rekening neemt op mooi voorgeven van Boris Bunnik, lekker hoor!
Een paar minuten later neemt Cumali een corner waaruit Robin over kopt.
In de 59e minuut speelt Dennis op Iliass die strak voorgeeft op Robin die de 4-0 scoort.
Hierna scoort Mike de Graaf bijna uit een corner van Robin, zijn schot gaat maar net naast.
Hierna is trainer Bert druk met het wisselen van spelers.
Zo wordt Iliass vervangen door Melvin Kramer en even later Cumali Karaman  door Lambert Bax.
Je denkt dan dat er genoeg gewisseld is maar niets is minder waar. Trainer Bert heeft de smaak te pakken en besluit uit voorzorg voor de komende wedstrijden Wesley te vervangen door Jaron van de Kamp
Na al deze wissels is het BZC die de 4-1 scoort.
Hierna komen we bijna op 5-1…bijna na een mooi schot van Boris.
In de 80e minuut…weer bijna op 5-1 na een mooie actie van Robin in de ‘16’…..zijn schot schampt de lat van onze tegenstander.
Onze Sander van Andel moet daarna in actie komen om een tegendoelpunt te voorkomen, met een mooie redding voorkomt hij op routine een 1 op 1 situatie.
We zitten inmiddels in de slotfase van deze wedstrijd als Robin de 5-1 scoort, zijn 3e vandaag! Man of the match?
Jelle, Boris of Robin die een onvervalste hattrick scoorde?
We kwamen dit keer uit bij Dennis. Hij speelde vandaag zijn 100e wedstrijd in het tenue van Cobu Boys 1, een super prestatie! Hij wordt terecht in deze (toch wel wat matige) wedstrijd gekozen als man of deze match!