Spanning voor de laatste competitiewedstrijden.

Zaterdag 25 mei a.s. belooft een spannende dag te worden. Om 9:30 uur strijdt de JO12-1 onder leiding van trainer Cor Beumer thuisvoor de kampioenstitel tegen ASC Nieuwland JO12-3. De JO12-1 staat 2 punten boven de nummer 2 en heeft aan een gelijkspel waarschijnlijk genoeg om kampioen te worden (met een doelpuntensaldo van +30 tegenover de +16 van de directe concurrent DEV Doorn). DEV Doorn speelt een uurtje eerder in Hooglanderveen, dus tijdens de wedstrijd zal de uitslag al bekend kunnen zijn. 

Om 15:00 uur speelt vervolgens de JO16-1 thuis tegen Hooglanderveen JO16-3 voor de titel. Het team van Peter Veltman en John Druijff is hierbij nog wel afhankelijk van wat de directe concurrent Sparta Nijkerk JO16-2 doet. Sparta heeft een wedstrijd minder gespeeld en mocht dit team deze wedstrijd nog gaan inhalen, dan zal de JO16-1 moeten winnen zaterdag en afwachten wat er met Sparta Nijkerk gebeurt. Sparta speelt al om 11:15 uur. Mochten zij winnen, dan is het dus nog niet zeker dat de JO16-1 van Cobu Boys bij een winstpartij ook kampioen is en zal een eventueel feestje nog een week moeten worden uitgesteld. Een verlies of gelijkspel van Sparta en winst van onze JO16-1 betekent wel direct een feestje op Sportpark Zielhorst. 

Om 16:00 uur speelt Cobu Boys 2 de kampioenswedstrijd tegen TOV 4 in Baarn. De ploeg van Johan Flipse staat op dit moment bovenaan met 2 punten verschil op de nummers 3 (sv Baarn 2) en 2 (HSV De Zuidvogels 3), die zaterdag in Baarn tegen elkaar spelen. Bij winst verzekert het team zich van een promotie naar de derde klasse reserve. Zowel het team van Baarn als het team van De Zuidvogels zijn geduchte concurrenten, dus de mannen van Cobu Boys zullen nog flink aan de slag mogen.

Alle drie de teams veel succes gewenst! Iedereen die de teams wil komen aanmoedigen is van harte welkom.

Leave a Comment

(required)

(required)