CB1 in topper onderuit tegen Baarn

Het eerste van Cobu Boys heeft de topper tegen Baarn zaterdag met 0-2 verloren. Bert de Ruiter maakte het verslag

Een heuse topper staat vandaag op het programma. De nummer 2 tegen de nummer 3, dit belooft wat denk je dan vooraf….
In minuut 5 van deze wedstrijd neemt Robin van den Brom een vrije trap en probeert hij de keeper van Baarn te verassen in de korte hoek. De keeper van Baarn houdt echter niet van verassingen en stopt de inzet van Robin.
7 minuten later denkt Baarn de 0-1 gescoord te hebben. Zij hebben echter niet gerekend op de altijd alert vlaggende grensrechter Aart Van Putten die een zuivere handsbal constateert, het blijft voorlopig 0-0. 
Weer 7 minuten later zien we een mooie aanval van Baarn, die gelukkig voor ons wordt naast geschoten. Een paar minuten later schieten zij niet naast maar raak nadat eerst Robin van Andel een redding heeft verricht maar in de rebound kansloos is, 0-1.
In deze 1e helft is er verder weinig te beleven zodat wij met een 0-1 stand de rust in gaan.
In de 2e helft komt Baarn in de 55e minuut op 0-2. Volgens (bijna) iedereen ging hier buitenspel aan vooraf, maar de scheidsrechter is eigenwijs en keurt dit doelpunt goed. In de 61e minuut speelt Iliass Stremming vanaf links op Robin die uithaalt…de bal gaat ruim over en ver naast.
Via de wissel Batu Nuri Demir voor Iliass en de dubbele wissels Gian Derks voor Jaron van de Kamp en Melvin Kramer voor Cumali Karaman probeert trainer Bert hierna nog wat uit om (nieuwe) kansen te creëren. Kansen zullen er echter niet komen vandaag, we verliezen met 0-2!
Vandaag speelden wij niet best en wisten wij vrijwel geen kansen te creëren. Baarn speelde ook niet super maar ging wel beter de duels aan en won hierdoor terecht van ons. Bij een nederlaag is het niet de bedoeling dat er een man of the match wordt gekozen. Dat doen we vandaag dan ook niet! Wel hebben wij heel veel respect voor Robin van Andel die zijn geblesseerde broer Sander van Andel verving. Hij keepte een degelijke partij en stond er gewoon terwijl zijn meisje ieder moment kon/en nog steeds kan bevallen, wat een clubman. Helemaal top!!!!!

Leave a Comment

(required)

(required)