VR1 wint uit bij Bennekom

VR1 wint oefenwedstrijd uit bij Bennekom

Afgelopen zaterdag speelde VR1 een oefenwedstrijd tegen en bij de VR1 van Bennekom die bovenin staan in de competitie in de vierde klasse Oost. Een mooi complex, vriendelijke ontvangst en heerlijk weer. Met Amber uit de MO17-1 als vervangster van de geblesseerde Iris op goal, nog 3 dames uit de MO17 en wat dames die de avond ervoor iets teveel en iets te lang carnaval hadden gevierd en natuurlijk de dames die niet hadden gefeest werd er gestart. De dames begonnen sterk en speelden vooral op de helft van de tegenstander. Helaas was het eerste gevaarlijke schot op goal niet voldoende: op de paal. Maar het zag er allemaal heel veelbelovend uit. Tot de dames van Bennekom een gaatje zagen in de verdediging en scoorden. 1-0 achter in plaats van 0-1 voor. Maar de dames van Cobu Boys waren niet van plan deze wedstrijd te verliezen. In de tweede helft werd de inzet gelukkig beloond, na een mooie actie van Leila werd de keeper verrast. Een mooi schot vanaf 20 meter, rechts kruiselings geschoten en via binnenkant paal het verdiende doelpunt en het stond 1-1. Dit gaf weer vertrouwen voor de rest van de wedstrijd. Gelukkig volgde ook nog het tweede doelpunt. Na een voorzet van Irene kon Renske de bal zo in de goal lopen! Een overwinning waar naar uit was gekeken en ook een verdiende overwinning.

Petje af voor de dames die normaal gesproken in drie verschillende teams spelen, deels dus in de MO17, maar als één team presteerden. Extra complimenten voor de dames die nog moesten bijkomen van het feesten, maar er wel gewoon stonden, voor de dames uit de MO17 die lieten zien dat ze niet bang waren om met de VR1 mee te doen en voor Amber, die ons de komende weken wil helpen, omdat we Iris nog wat langer moeten missen en de rest van het team. Het was een echte teamprestatie, maar als we toch maar één persoon mogen noemen als (wo)man of the match, dan is dat wat ons betreft Merit uit de MO17, die met haar 16 jaar liet zien dat ze de kwaliteiten heeft om in dit team te spelen!