Lambert Bax 100 x in Cobu Boys 1

Lambert Bax speelde op 23 februari in de uitwedstrijd bij VIOD zijn 100e competitiewedstrijd voor Cobu Boys 1. Daarom werd hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Eemboys even in het zonnetje gezet (zie de foto in de bijlage).

Lambert is al sinds 1999 lid van Cobu Boys, met uitzondering van 1 jaar waarin hij in het buitenland verbleef. Hij heeft alle jeugdteams doorlopen en je mag dus met recht zeggen dat Lambert een Cobu Boys speler is.

Lambert debuteerde op 19e jarige leeftijd in het seizoen 2011/2012 onder trainer Imam Evre, op 24 maart 2012. Dat was in de wedstrijd tegen FC Weesp, waarin hij na 60 minuten in mocht vallen voor Tom Voost. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Over het algemeen speelt Lambert in de verdediging of op het middenveld. Het is dus niet zo verwonderlijk dat hij tot nu toe slechts 2 keer het doel trof voor Cobu Boys. Zijn eerste treffer voor Cobu Boys 1 dateert al van meer dan 5 jaar geleden. Hij maakte toen op 18 januari 2014 de belangrijke 0-2 in de uitwedstrijd bij FC Hilversum, die eindigde in 3-3. Het andere doelpunt voor Cobu Boys maakte Lambert in de verloren uitwedstrijd bij IJFC op 6 december 2014.

Klasse, Lambert! Gefeliciteerd en op naar de 150!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)