Damesteam Cobu Boys per direct op zoek naar keeper

Voor het resterende gedeelte van dit seizoen is Cobu Boys dames 1 per direct op zoek naar een keepster.

,,Door een langdurige blessure van onze keepster zitten wij met een keepersprobleem. Lijkt het jou leuk om in een enthousiast meiden/dames team te keepen, neem dan snel contact met ons op´´, laat Piet Ouwerkerk weten namens het team.

,,Ook voor het nieuwe seizoen zijn wij nog op zoek naar versterking. Ons team bestaat uit meisjes en dames in de leeftijd van 15 tot en met 21 jaar. Ze zijn allen zeer gedreven en weten dit heel goed te combineren met veel vermaak. Denk jij in dit team te passen en kan je een beetje voetballen, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.´´

Voor meer informatie kun je contact nemen op nummer 0614343821

Cobu Boys dames 1 achtervolgd door pech

Het zit de dames van Vrouwen 1 van Cobu Boys dit seizoen niet mee. Nadat bleek dat bij de start van het seizoen twee dames definitief overstapten naar een andere club en er twee dames toch niet zouden overstappen naar ons team, bleek de derde klasse al een hele klus. Toen volgden de blessures: Kimmy brak haar sleutelbeen, Irene liep weer een klein scheurtje in haar enkel op, net als Sophie, Inge onderging een operatie aan haar elleboog en Isa viel vorige week uit in de wedstrijd tegen DVVA met een blessure aan haar meniscus. En daarnaast natuurlijk nog de kleinere blessures. En toen volgde de wedstrijd tegen het leuke en sportieve team van IJsselmeervogels afgelopen woensdag. Dit team staat in de top drie van de competitie. Na een aardige start in de eerste helft en redelijk standhouden begin tweede helft, gaf keepster Iris aan dat ze erg last had van haar vingers. Ze probeerde het nog vol te houden, maar moest toch gewisseld worden, waarna aanvalster Leila haar verving. Donderdag volgde een bezoek aan de huisarts en bleken er twee vingers gebroken… Hoeveel pech kan een team hebben. De dames weigeren op te geven en zijn nu op zoek naar een dame die de laatste wedstrijden van dit seizoen wil keepen bij de dames die nog steeds, ondanks alle pech en de stand op de ranglijst, positief blijven. Dus mocht je zin en tijd hebben om per direct aan te sluiten bij de Vrouwen 1 van Cobu Boys, neem dan snel contact op met de trainer (0614343821) of leidster (0613889169) van het team. We hopen snel van je te horen!

Leave a Comment

(required)

(required)