Plakker-de-Plakker-de-Plak en aan de muur!

Hoera, het Namenbord met de Leden van de Club van 100 is terug in ons clubhuis! Dat was nog een actie die hoog op ons verlanglijstje stond en met het resultaat zijn we erg tevreden!

In de afgelopen maanden werkte de commissie van de Club van 100 hard aan een nieuw namenbord. Eerst hebben we bepaald hoe we het bord wilden, met welke naambordjes, in welke volgorde, et cetera.

Vervolgens heeft Hans Wijkhuizen gezorgd dat het bord besteld werd. Rein van der Laan heeft gezorgd dat de juiste namen op de bordjes zijn gekomen. Danny Broodkoorn, lid van de Club van 100, en ook lid van de Sponsorcommissie, heeft de bordjes besteld. Mooi teamwerk!

Daarna was een groot deel van de commissie in de weer om te zorgen dat de naambordjes pico bello op het bord werden geplakt. Dat wij als commissie plezier hebben in ons plakwerk, straalt van de foto af!

 

De laatste actie was natuurlijk om het bord op te hangen in ons clubhuis. Natuurlijk schakelden we daar onze Cobu Boys Klussenclub in en die werkten graag mee! Heel fijn, opnieuw teamwerk!

Daarmee hangt het Cobu Boys Club van 100 namenbord weer in ons clubhuis en daar zijn we heel blij mee.

Weet u wat nog mooier is? Er is nog genoeg ruimte op het bord om ook uw naam toe te voegen! Geef u op als nieuw lid van de Club van 100 en wij zorgen dat uw naam op het bord komt te staan!

Meer info over de Club van 100 bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)