Grote Clubactie: sparen voor nieuwe geluidsinstallatie

Een nieuwe geluidsinstallatie. Dat is dit jaar het doel van de Grote Clubactie, die zaterdag 16 september van start is gegaan. In totaal is er 5.000 euro nodig om een complete installatie voor binnen én buiten aan te kunnen schaffen. ,,De huidige apparatuur is dringend aan vervanging toe’’, laat de organisatie weten. De Cobu Boys Held die de meeste loten verkoopt, krijgt van de organisatie een officieel shirt van een club naar keuze (denk aan Ajax, Feyenoord of PSV).

Loten zijn te koop via onderstaande link.

https://www2.clubactie.nl/actie/VVCobuBoys1

Cobu Boys doet al jaren mee met de Grote Clubactie. Met succes, want door de gezamenlijke inzet van talloze leden konden in het verleden bijvoorbeeld een beamer (plus scherm) worden aangeschaft en een leuk voetbalkamp voor de jeugd worden gerealiseerd.

De verkoop heeft een andere opzet dan de afgelopen jaren. Ieder lid krijgt drie loten overhandigd, die aan ouders, familie vrienden of kennissen mogen worden verkocht. Elk lot kost 3 euro; 2,40 euro daarvan komt ten goede aan de club. De kopers helpen niet alleen Cobu Boys, maar maken ook kans op mooie prijzen.

De loten kunnen worden verkocht tot dinsdag 21 november.  De enige plek waar verkochte loten kunnen worden ingeleverd, is de daarvoor bestemde kartonnen box die op de bar in de kantine staat.

Als je loten op zijn en je wilt er nog meer hebben, meld je dan even bij onze barmedewerkers in de kantine.

De organisatie is in handen van Piet Ouwerkerk, Monique Janssen en Lenny van Valkenhoef.

Binnenkort worden alle leden via een mail uitgebreid geïnformeerd over alle ins en outs van de Grote Clubactie.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)