Cobu Boys 1 bedankt sponsoren en publiek!

Sponsoren Diverze en Wok ’t Oosten maakten het mogelijk dat Cobu Boys 1 het seizoen in stijl kon afsluiten. Voor de laatste uitwedstrijd bij VIOD had de selectie van Cobu Boys een bus geregeld, waarmee spelers en supporters comfortabel naar Tienhoven reisden. Een mooie blijk van waardering van de spelers naar de vaste supporters!

Hoofdsponsor Diverze bood spelers en supporters na de 1-7 overwinning bij VIOD een maaltijd aan, verzorgd door clubsponsor Wok ’t Oosten. Uitstekend eten, uitstekende sfeer, uitstekende afsluiting van een uitstekend seizoen. Het bleef nog lang gezellig…

Bijzonder aan de wedstrijd bij VIOD was ook dat er in deze laatste wedstrijd nog nieuwe namen aan de doelpuntmakers werden toegevoegd. De ontlading bij Jurriën Nieman was groot, nadat hij eerst op de lat schoot en de rebound zelf verwoestend in de kruising joeg! Ook Jelle Bakker stond op punt van scoren, maar helaas stak de keeper van VIOD daar op het laatste moment een stokje voor. Toen Cobu Boys enkele minuten voor tijd nog een strafschop kreeg, scandeerden spelers en staf de naam van keeper Sander van Andel. De Cobu Boys keeper schoot de strafschop overtuigend langs zijn collega van VIOD.

Cobu Boys 1 geniet van het kampioenschap en verzorgt op 10 juni nog een clinic voor de Cobu Boys jeugd!

Jurriën, in het midden van de foto met rugnummer 2, heeft net uitgehaald voor de 1-4. Spelers kijken gespannen toe.

Sander van Andel schiet de 1-7 binnen.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)