Club van 100: Hoor jij er al bij voor de BBQ?

Hoort u er al bij? Heb jij je al opgegeven voor de BBQ voor de leden van de Club van 100?

Bij de kampioenswedstrijd van Cobu Boys stond het splinternieuwe bord van de Club van 100 al langs het hoofdveld. Met dank aan Jan Stapper, Paul van Arnhem, Danny Broodkoorn en Piet Ouwerkerk, die het bord samen met de commissieleden Henk Vliek en Aaldert Hofman hebben opgehangen.

Daarmee is opnieuw een goed voornemen van de commissie van de Club van 100 gerealiseerd. Meer aandacht voor de Club van 100 en hopelijk ook meer leden. De tekst op het bord “Hoor jij er al bij” zegt genoeg!

Laatste kans:

Heb jij je al opgegeven voor de BBQ voor de leden van de Club van 100? Op vrijdag 19 mei organiseert de commissie een fijne BBQ voor de leden van de Club van 100, als dank voor hun steun dit jaar! Uiterlijk 10 mei (!) moet de aanmelding binnen zijn bij clubvan100@cobuboys.nl om mee te doen. Als je wilt, kun je nog snel lid worden van de Club van 100 en meedoen! Let op: je moet dan wel snel de bijdrage voor dit seizoen betalen, dan kunnen we nog leuke dingen doen!

Meer info bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)