Eerste elftal kampioen na 2-1 overwinning op SVMM

Ons eerste elftal heeft gisteren de titel veroverd door een 2-1 overwinning op SVMM. Omdat directe concurrent OSO onderuit ging tegen Hees, kon er om 16.30 uur een groot feest losbarsten op Sportpark Zielhorst. Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

Vandaag kunnen wij in onze laatste thuiswedstrijd kampioen worden als Hees tegen onze directe concurrent OSO punten weet te pakken.

In de 3e minuut zien wij Wesley Lans een inworp nemen….de daaropvogende omhaal van Robin van den Brom….wordt buitenspel gegeven.

Diezelfde Robin geeft 5 minuten later schitterend voor op Damion Dekkers, die net niet bij de bal kan komen om met zijn hoofd te scoren.

In de 15e minuut krijgt Robin op aangeven van Wesley een kans om te scoren. Hij schiet echter tegen de keeper van SVMM aan.

Een minuut later neemt Robin vanaf links een corner, die door Wesley wordt over gekopt.

Diezelfde Wesley schiet 3 minuten later op de goal van SVMM…..over!

Na 25 minuten gespeeld te hebben, besluit Robin vanaf rechts uit te halen. Zijn schot wordt geblokkeerd door de keeper.

We zitten inmiddels al in de 39e minuut als een door Robin genomen corner door Wesley over wordt gekopt.

Daarna krijgt onze tegenstander een domper te verwerken. Er wordt ‘rood’ gegeven voor natrappen. Zij moeten met 10 man verder. Daarna zien wij Angelo Kramers geweldig mooi uithalen op aangeven van Leroy Baum….zijn schot gaat maar net naast.Even daarna schiet Leroy op de paal!

Net voor de rust is daar de bevrijdende goal, als Robin heel mooi in de linkerhoek schiet, 1-0! We gaan de rust in en weten op dat moment dat het gelijk staat bij OSO tegen Hees……

Na de rust komen we goed weg als SVMM in de 52e minuut geheel vrij voor het doel van Sander van Andel over schiet.

In de 66e minuut komt via Damion de bal bij Jelle Bakker die voorgeeft op Wesley; hij kopt echter over.

Niet veel later mooie voorzet van Wesley op Robin, die meteen uithaalt…. de keeper van SVMM stopt zijn inzet. In de 73e minuut is het wederom Robin die uithaalt….dit keer staat er een verdediger van SVMM in de weg. Een minuut later is het wel raak als Wessel Schmidt vanaf rechts met een geweldige lob de 2-0 weet te scoren, lekker hoor!

In de 77e minuut haalt Jelle vanaf een metertje of 20 uit….de keeper van SVMM redt…

Het wordt tijd om te wisselen. Angelo gaat eruit en Boris Bunnik komt erin. Daarna volgt er nog een wissel. In de 82e minuut wordt Damion vervangen door Dimitri van Dam. Ondertussen wordt uw stukkiesschrijver door de in Loosdrecht live aanwezige Johan Flipse op de hoogte gebracht van de tussenstand van de wedstrijd OSO tegen Hees…. het staat daar 1-3. We zijn bijna kampioen op dat moment! In de 89e minuut komt SVMM op 2-1 en gaat het erom spannen. Die scheids wil maar niet affluiten! Fluit dan man! Nadat Robin nog net naast heeft geschoten is het eindelijk zover….de scheids fluit af…..we zijn KAMPIOEN!!!!!

Man of the match? Het hele elftal…of toch maar Wessel…Leroy… Lambert BaxMike de Graaf?