Cobu Boys verbetert clubrecord!

Er zijn van die clubrecords die zeer moeilijk te verbeteren zijn. Maar nu is dat dan toch gebeurd, na 22 jaar. Dat is natuurlijk zeker de moeite van het vermelden waard!

Het gaat namelijk om een mooi record: in 1 seizoen alle thuiswedstrijden winnen! Geen enkele nederlaag, zelfs geen enkel gelijkspel. Doordat  Cobu Boys op zaterdag 29 april de laatste thuiswedstrijd won van SVMM, zijn ALLE thuiswedstrijden van dit seizoen in de volle winst omgezet. Kortom: 11 wedstrijden, 33 punten! Dat is een zeer opmerkelijk clubrecord!

Ik hoor u denken: “Verbeteren”? Is dat dan al eens eerder gebeurd? Ja, het is al eerder voorgekomen dat Cobu Boys alle thuiswedstrijden in de competitie won. Dat was meer dan 20 jaar geleden, in het seizoen 1994-1995.  Dat was toen wel een vrij kleine competitie met slechts 9 teams en dus in totaal slechts 8 thuiswedstrijden voor de competitie. De uitslagen waren toen als volgt.

Dit seizoen spelen we in een grotere competitie en gaat het dus in totaal om 11 wedstrijden, die allemaal zijn gewonnen:

 

 

 

 

Compliment voor de mannen van Cobu Boys 1 deze kans niet lieten liggen!

Aaldert Hofman

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)