Een dag om echt nooit te vergeten: 29 april 2017

Een dag om nooit te vergeten: 29 april 2017. Een dag waarop geschiedenis wordt geschreven, met een dubbel kampioenschap, want zowel Cobu Boys 3 als Cobu Boys 1 werden kampioen!

Het kampioenschap van Cobu Boys 3 is om trots op te zijn. Dit team stond halverwege de competitie nog 8 punten achter op koploper De Posthoorn. Als je die achterstand inloopt en dan uiteindelijk in een directe confrontatie als nummer 1 wint van de nummer 2 in de competitie, dan ben je terecht kampioen!

De stap van Cobu Boys 3 naar Cobu Boys 1 is kleiner dan u denkt, want veel spelers van Cobu Boys 3 hebben zelf jarenlang in het eerste team van Cobu Boys gespeeld. Sterker nog, misschien hebben de spelers van het 3e gezamenlijk in totaal wel meer duels in het 1e gespeeld dan de huidige selectie!

Die huidige selectie van Cobu Boys 1 zorgde er helemaal voor dat 29 april 2017 een dag is om nooit te vergeten. Na 19 jaar maakten zij Cobu Boys 1 opnieuw kampioen. Ondersteund door een geweldige technische staf wonnen zij alle thuiswedstrijden en zijn ze nu onbereikbaar voor de rest en terecht kampioen!

Proficiat aan Cobu Boys 3 en Cobu Boys 1, de KAMPIOENEN!

Attachment

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)