Baarn C2 – Cobu boys C2 1-7

  • in

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Na een verdienstelijke 5e plaats in de najaarscompetitie begon vandaag de nieuwe voorjaarscompetitie. Een uitwedstrijd tegen Baarn C2. In Baarn spelen we altijd in de winter met kou, sneeuw of regen maar onder een mooi winterzonnetje begonnen we vandaag fanatiek aan de wedstrijd. Baarn werd figuurlijk bij de keel gegrepen, vastgezet en compleet overspeeld. Op alle fronten waren we de betere partij. Leuk dat juist Mats, de verloren zoon die na 2 jaar weer terugkwam bij ons team, de 1-0 voor zijn rekening nam. Na mooie combinaties en prima veldspel liepen we uit naar een comfortabele voorsprong door Roan (2x) en Sven. De laatste 5 minuten van de eerste helft vloeiden de krachten wat weg. Of sloop er misschien wat gemakzucht in het team? Een 4-1 ruststand was het gevolg. Na de rust probeerde Baarn nog wat extra druk te zetten. Dat lukte redelijk. Een gelijk opgaand begin in de 2e helft resulteerde in precies 0 kansen voor Baarn. Een dik compliment voor onze stabiele verdedigers. Daar kom je niet zomaar voorbij. Omdat we voorin genoeg individuele actie hebben, konden we de wedstrijd al vrij snel definitief beslissen. De loeier van Yordi zorge voor brandplekken op de keepershandschoenen van de Baarnse keeper. Mink beloonde zichzelf na een prima wedstrijd met een goeie goal. En het sluitstuk was voor Roan; een directe vrije trap van 20 meter in de kruising. Prachtige goal! Met een 7-1 zege een prima start van deze competitie. Volgende week de topper tegen Eemnes C2 die zijn eerste wedstrijd ook wist te winnen..

Leave a Comment

(required)

(required)