Bunnik maakt gehakt van Cobu Boys 1

Een zeer matig voor de dag komend Cobu Boys 1 kreeg zaterdag een flink plak slaag van derdeklasser Bunnik. De mannen van Bert van den Brom werden met 9-1 verslagen. Bert de Ruiter maakte zoals gebruikelijk het verslag.

Vandaag oefenen we tegen derdeklasser Bunnik. In de 19e minuut kopt Bunnik in de linkerhoek de 1-0 binnen, keeper Sander van Andel is kansloos. In de 40e minuut scoort de thuisploeg wederom, 2-0. We krijgen een onterechte penalty tegen, waaruit Bunnik in 43e minuut de 3-0 weet te scoren. Wat spelen we triest deze zeg!

In de 50e minuut passt Jelle op Angelo Kramers,

SONY DSC

die de 3-1 scoort. 1 minuut later staat het 4-1, als Bunnik weer eens weet te scoren. In de 61e minuut staat het door een eigen doelpunt van Cobu Boys 5-1 en daarna in de 63e minuut zelfs 6-1. Bunnik stoomt door en weet in de 68e minuut er 7-1 van te maken. 9-1 wordt de einduitslag. Een wedstrijd om snel te vergeten! Wat speelden we slecht vandaag. Totaal geen beleving! Dat moet komende donderdag natuurlijk veel beter als we om 20.15 uur spelen tegen HVC.