Cobu Boys JO17-1 tegen SV Huizen JO17-2 0 -6

Na een verdienstelijke 3de plaats in de najaars competitie is het nu onze beurt om aan te gaan treden in de 2e klasse 23. Het team heeft er heel veel zin, wij als staf zijn benieuwd hoe wij ons hierin gaan houden. De wedstrijdvoorbereiding ging zoals altijd, Roland hield zijn tactisch praatje, taken en afspraken duidelijk maken en vervolgens een warming up. Het was lekker voetbal weer koud maar wel met de zon erbij. Wij waren er klaar voor.

De eerste helft ging het gelijk op, niet echt hele grote kansen aan beide kanten van de goals, totdat Bram in de 26ste minuut de bal voor zijn voeten kreeg en met half buitenkant schoen op de goal schoot, de keeper hield deze bal er knap uit. Maar als team stonden wij de eerste helft goed, en hadden geloof in een goed resultaat. Helaas ging dit in de tweede helft helemaal de andere kant op. Even naar de kleedkamer om beetje warm te blijven en dan weer op naar het veld.

SV Huizen ging fanatiek van start, hoog druk zetten, snelle uitbraken en pressie over het hele veld. Hier hadden wij moeite mee. Hun kwamen toen ook terecht op 0-1 voor. Na een schandalige overtreding van Mike ( die werd bestraft met maar geel) speelde wij dus 10 minuten met 10 man, hier profiteerde SV Huizen gelijk van en maakte hun de 0-2. Hierna ging het hard,0-3, 0-4 (nadat onze keeper Niels met zij hoofd tegen de paal en daarna op het kunstgras viel moesten wij wisselen). Ryan Broodkorn ging op de goal staan en dat deed hij verdienstelijk. Helaas scoorden SV Huizen nog 2 x en zo begonnen wij onze eerste ervaring in de 2de klasse met een 0-6 terechte nederlaag.

Op naar volgende week dan spelen wij uit tegen AFC Quick 1890 JO17-2.