Cobu Boys MC1- De Bilt MC1

Afgelopen Zaterdag hebben de meiden van Cobu Boys MC1 verloren van De Bilt. Op Sportpark de Toekomst waren de meiden van de Bilt met 2-4 te sterk. Door deze nederlaag kunnen de meiden van Cobu Boys een plek in de top-3 vergeten.

De thuisploeg begon wel goed aan de wedstrijd. Het leek al vroeg 1-0 te worden, maar Dana schoot de bal voor open goal naast. Vlak daarna kreeg De Bilt een bijna identieke kans, maar ook deze kans werd niet benut waardoor het 0-0 bleef. Cobu Boys was uiteindelijk de ploeg die de score opende via Leila. Maar nog voor de rust kwam De Bilt terug. Eerst werd het 1-2 en tot overmaat van ramp werd het ook nog 1-2. Zo gingen de meiden van De Bilt met een iets beter gevoel de rust in.

In de tweede helft had De Bilt licht de overhand. Cobu Boys moest steeds meer terug. Toch werd het 2-2. Leila bekroonde een prima actie met haar 2e goal van de wedstrijd. Na de 2-2 bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde. De Bilt was veel op de helft van Cobu Boys te vinden en de 2-3 kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Wel een onnodige treffer, want er werd niet heel goed verdedigd. Cobu Boys bleef nog lang in de wedstrijd door Daphne die een belangrijke redding maakte. Maar de 2-4 viel toch. Na hands in het strafschopgebied kwam er een penalty voor De Bilt. Helaas ging deze er prima in. Het duel was gespeeld. Leila kreeg nog wel een goede kans op de aansluitingstreffer, maar zij stuitte op de uitstekende keeper van De Bilt. Dus eindigde deze wedstrijd in 2-4.

Door: Robin Smit