Cobu Boys 2 – CJVV 7 4-0

Op het kunstgras kunnen vandaag de dames B1 kampioen worden. Terwijl uw verslaggever de dames aldaar aanmoedigt ziet hij op veld 1  onrustige taferelen. Men is op zoek naar een scheidsrechter. De dames missen de nodige kansen op het kunstgras, raken paal en lat.
Op veld 1 ziet uw verslaggever tegelijkertijd spelers van het 1e elftal hun verantwoordelijkheid nemen. Het zijn Sander van Andel,  als scheidsrechter, en Tim Govers, als grensrechter, die er voor zorgen dat er toch gespeeld kan worden, grote klasse!
Terwijl de dames B1 kansen blijven missen op het kunstgras is het Dimitri van Dam die Cobu Boys 2 op veld 1 in de 12e minuut op 1-0 schiet. In de 18e minuut is het Stef Ravenbergen die in het strafschopgebied onderuit gehaald, penalty! Het is Cumali die de gegeven strafschop er koelbloedig inschiet, 2-0!
De dames B1 weten op het kunstgras  ook het netje te raken, zij scoren de verdiende 1-0!
Na de rust blijft Cobu Boys 2 onrustig spelen, is wel sterker maar missen kansen. Op het kunstgras weten de dames wel te scoren, 2-0, 3-0!
In de 75e  minuut is het Roy Boute die op veld 1 de 3-0 erin schuift en is het Tim Govers die er in de 81e minuut 4-0 van maakt uit een geweldig genomen vrije trap. Op hetzelfde moment staat het op het kunstgras bij de dames B1 al 6-0!
Als er even later een speler van Cobu Boys 2 via een gele en later terecht rode kaart het veld moet verlaten is uw verslaggever blij dat deze wedstrijd erop zit. Het was niet best op veld 1 maar wel een terechte overwinning. Man of the match daar? Jelle Bakker! Op het kunstgras geen man of the match maar wel een team met lady’s die zich terrecht kampioen mag noemen, gefeliciteerd!