Van de voorzitter: 13 t/m 19 december

Aan alles merk je dat de feestdagen en het einde van het jaar naderen. Ook in de bestuursvergadering op maandag. Laatste vergadering van het jaar, laatste bestuursvergadering waarin ik voorzitter ben. Leuk dat vicevoorzitter Arie van Bemmel dat even memoreert bij de rondvraag. Vele, vele vergaderingen hebben we samen gehad. Dat stopt per 1 januari. Terecht een moment om bij stil te staan.

Bij de ingekomen stukken natuurlijk de gebruikelijke kerstwensen en uitnodigingen voor Nieuwjaarsrecepties. Bij de Kerstborrel van de ASF geeft Arie van Bemmel acte de présence namens Cobu Boys.

Verder in de bestuursvergadering verslag van Piet Ouwerkerk over de vorderingen op gebied van keuze van nieuwe leverancier van onze clubtenues. Waarschijnlijk valt de beslissing binnen enkele weken.

Met de beleidscommissie praten we over beleid en communicatie. Leuke vraag die opduikt: waar zijn de opvolgers van Loekie en Pegeltje, de trouwe columnisten uit de tijd van ons papieren clubblad De Klok? Dat waren niet alleen humoristische stukjes, ze gaven ook een mooi beeld van onze vereniging. Wie pakt de handschoen op in 2016?

Woensdagavond, laatste trainingsavond van dit jaar voor seniorenteams en de Krasse Knarren. Ondanks het regenachtige weer en bekervoetbal op TV is er toch een mooie opkomst. Na afloop tijd voor een biertje, even terugkijken op 2015 en vaststellen van de eerste trainingsavond in 2016. Donderdagavond heeft de selectie de laatste trainingsavond en ook zij gaan een welverdiende winterstop in!

Vrijdagavond, kaartavond met sjoelen en ook poker. Ik was er niet, maar van diverse verslaggevers begreep ik dat er een leuke opkomst was, een gezellige avond georganiseerd door Henk en Anita Vliek.

Zaterdag, Kalkoentoernooi. De naam slaat niet op de deelnemers, maar op de hoofdprijs die te winnen is. Een leuk toernooi, met leuke wedstrijdjes. Na afloop zit de kantine bomvol en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Dank aan Jos van de Heuvel voor de organisatie!

Noteer alvast dat we u gezond en wel terug hopen te zien op 2 januari 2016. De jeugd speelt dan in de zaal, de senioren ’s middags op het veld. Na afloop is er dan de traditionele Nieuwjaarsinstuif. Als het even meezit ondertekenen we dan het contract met de hoofdtrainer en kunnen we u het nieuwe clubtenue presenteren!

Namens het bestuur wens ik u en allen die u lief zijn fijne feestdagen toe!

Mijn laatste blog zal verschijnen op 31 december…

 

Leave a Comment

(required)

(required)