Austerlitz 1 – Cobu Boys 1 uitslag 2-8

En daar was hij dan, eindelijk hersteld van een langdurige blessure, Leroy Baum!  Centraal achterin met Lambert Bax aan zijn zijde. Het werd een mooi en goed debuut!
In de 2e minuut van deze wedstrijd is het Nick Giesbers die Robin van den Brom de mogelijkheid geeft om te scoren…helaas beland de bal het zijnet.
Het is Austerlitz die op 1-0 komt in de 6e minuut. Een verdedigingsfout waar de spits van Austerlitz  wel raad mee weet, hij kopt geheel vrij in.
1 minuut later….Tim Govers speelt Robin aan en die scoort op een mooie wijze de gelijkmaker, 1-1!
In de 11e minuut een aanval van Cobu Boys.
Via Nick speelt Robin op Tim en die laat Angelo Kramers zomaar op de paal schieten. Geen goal maar  wel een geweldige aanval zeg!
In de 14e minuut raak ik, en waarschijnlijk iedereen, in extase als Robin, goed bediend door Angelo,via de buitenkant van zijn voet met een weergaloze lob de keeper van Austerlitz passeert, 1-2!
Even daarna krijgt Angelo op aangeven van Leroy de kans om te scoren…helaas gaat ie er niet in!
En dan komt er een moment die we helaas wel vaker hebben meegemaakt dit seizoen, is het onzekerheid of is het ervaring? Feit is wel dat we verdedigend regelmatig een steekje laten vallen. Dit keer is het Boris Bunnik die de bal te zacht terug speelt op Sander van Andel waardoor onze tegenstander zomaar in de 24e minuut op 2-2 komt.
We laten ons niet kennen hierna. In de 26e minuut een schot van Luuk Fugers….bijna raak! In de 27e minuut een voorzet van Nick op Robin die scoort! Tenminste dat dacht iedereen…..behalve de scheidsrechter die deze goal afkeurt wegens buitenspel. In de 35e minuut schiet Robin net over en in de 36e minuut is het Matthijs Voost die net naast schiet, kansen volop dus!
Als een minuut later Angelo net niet weet te scoren dan wordt het tijd dat onze keeper Sander wat te doen krijgt. Mooie reddingen worden van hem verwacht…… Het worden er 3 op rij. In de 42e minuut 1x en de 44e  minuut 2x! Mooi meegenomen, zeker als in de 45e minuut wij op voorsprong komen door een mooie combinatie via Tim en Robin,  die Angelo de 2-3 laat scoren.
In de rust wordt aangegeven dat wij Boris gaan wisselen voor Alex Muzerie. Die Alex geeft in de 48e minuut een geweldige voorzet op Robin die onze Matthijs laat zien waarom hij bij de internationale top footgolf zit, 2-4!
Enkele seconden later….Luuk schiet ons bijna op 2-5, en nog wat seconden later schiet Matthijs op de paal!
Het regent kansen….
In de 51 e minuut is het Angelo die uithaalt, hij raakt een tegenstander op zijn arm, hands scheidsrechter,penalty! Hij wordt echter niet gegeven.
In de 60e minuut….een corner van Wessel Schmidt die door 1 van de uitblinkers van vandaag, Nick, wordt ingeschoten, 2-5!
Daarna een geweldige aanval. Angelo speelt Robin aan en  Robin speelt Tim aan, en Tim? Tim schiet tegen de de keeper aan! 66e minuut….Robin speelt Wessel op maat aan….helaas raakt Wessel de paal.
Even daarna wordt Wessel gewisseld door Volkert de Bres.
In de 67e minuut is het Robin die Angelo weet te vinden…..2-6!
Er volgt nog een wissel. In de 72e minuut komt Rene Vd Vorst er in voor de moe gestreden Nick. Dat het vandaag niet de dag is van Tim blijkt wel uit het feit als hij in de 73e minuut op aangeven van Robin op de paal kopt!
In de 77e minuut is het Robin, die na een mooie actie van Angelo, zijn hatrick scoort, 2-7!
In de 82e minuut……het is (weer)Robin die een speler in positie speelt om te laten scoren….het is Matthijs, je weet wel die footgolfer, die het geweldig mooi afmaakt
, 2-8! Dat hierna nog onze Sander 3x geweldige reddingen moet verichten, waaronder het stoppen van een penalty, en ons dus behoudt van een tegengoal moet toch nog even vermeld worden, hij keepte zeer goed vandaag! Wat een geweldige mooie pot zeg! Een teamprestatie! Genoten hebben we. En dan moet je ook nog een man of the match benoemen? Nick, Angelo, Luuk, Matthijs,Sander? Of toch Leroy of Lambert? Nee mensen er was er 1 die het echte verschil maakte…..Robin!