Van de voorzitter: 25 t/m 31 oktober

Een week met veel activiteiten achter de schermen. Komen we later nog wel ’s op terug. Op donderdag een leuk interview met 3 VWO-scholieren, waaronder Marleen Rozema van MB1. Voor een werkstuk op school, met goede vragen over wat sportverenigingen wel of niet kunnen doen in kader van sporten voor vluchtelingen.

Een geweldig mooie herfstdag op zaterdag met perfect voetbalweer. Op sportpark Zielhorst zie ik eerst Meisjes C1 die overtuigend winnen van Hooglanderveen. Een leuke wedstrijd, leuk voetbal en mooie doelpunten. Een mooie en meer dan terechte overwinning!

Daarna naar Austerlitz, een tegenstander waar we nog nooit eerder tegen gespeeld hebben. Dat komt niet zo vaak voor. Een schitterende entourage in de bossen van Austerlitz, in vol herfstornaat. Mooi clubhuis, ziet er netjes en redelijk nieuw uit. Een mooie voorbode van de wedstrijd van Cobu Boys 1 tegen Austerlitz.

Wat een wedstrijd was dat! Amusementswaarde een 10+ met veel kansen, mooie acties en mooie doelpunten. U moet zeker het wekelijkse verslag van leider Bert lezen, daar staan alle details in. Met een 20-tal andere Cobu Boys supporters geniet ik van een uitstekende wedstrijd van Cobu Boys. De eerste helft gaat gelijk op en vlak voor rust ontsnapt Cobu Boys zelfs, als de scheidsrechter geen penalty geeft aan Austerlitz. In de tweede helft zijn de kansen voor Cobu Boys nauwelijks bij te houden. De eindstand van 2-8 is terecht, maar het had ook zo maar 5-15 kunnen worden. Een heerlijke zaterdag!