Jonathan MC1-Cobu Boys MC1

Cobu Boys heeft de 2e overwinning in de competitie binnen. In Zeist werd met 2-4 gewonnen van Jonathan. Een mooie zege voor de dames, die deze wedstrijd onder leiding stonden van Yvonne.

Eindelijk mochten de meiden van Cobu Boys MC1 weer een wedstrijd spelen na 2 vrije weken. In een zonnig Zeist werd om 12:15 afgetrapt. Het was Jonathan dat de eerste mogelijkheden kreeg. Deze mogelijkheden ontstonden vooral door wat zwak ingrijpen van Cobu Boys. In de persoonlijke duels lieten de meiden uit Amersfoort zich steeds verrassen. Maar dit werd niet afgestraft. Aan de andere kant was het Kimmy die met een kopbal dicht bij de 0-1 was. Maar haar kopbal belandde op de paal. Vlak daarna maakte Kimmy wel de 0-1. Na goed druk zetten tikte ze de bal van dichtbij binnen. Cobu Boys ging hierna steeds beter spelen. Dana kon zelfs de 0-2 maken. Maar ze schoot  net naast. Jonathan kwam nog voor de rust op 1-1. Daphne kreeg de bal niet geweldig aangespeeld en ze raakte de bal niet helemaal goed. Ze leverde de bal in en de bal werd vervolgens in het doel geschoten. Zo stond er met de rust een verdiende 1-1 op het bord.
In de tweede helft bleven Jonathan en Cobu Boys aan elkaar gewaagd. De kansen waren in het begin van de tweede helft voor Cobu Boys. Leila en Dana waren dichtbij een doelpunt. Maar het bleef 1-1. Uiteindelijk was het Kyra die de verdiende 1-2 maakte met een goed afstandsschot. Daarna was het weer Leila die een enorme kans kreeg. Maar weer scoorde ze niet. Maar Leila scoort eigenlijk altijd wel en nu ook. De 1-4 was van haar. Al had ze wel het geluk dat de keeper van Jonathan er niet goed uit zag. Even daarvoor had Kimmy met haar tweede van de middag voor 1-3 gezorgd. Met 1-4 leek het beslist, maar Jonathan bleef aanvallen en dat resulteerde in 2-4 en een aantal grote kansen. Het werd toch nog een beetje spannend, maar uiteindelijk floot de scheidsrechter af en was de 2-4 zege voor de meiden van de MC1 binnen!

Door: Robin Smit