Afgelopen zaterdag speelden wij onze derde competitie wedstrijd .
Wij trapten om 10.15 uur af op veld 2.
Vanaf het begin zaten onze tegenstanders er goed boven op.
Wij kwamen daardoor moeilijk aan het eigen spelletje toe.
Daardoor speelden wij veel de lange bal en een opbouw van achter uit kwam sporadisch door.
Wij kwamen naar een tijdje beter in de wedstrijd . Wij konden nu wel de vrije man zoeken echter de mooie opbouw kwam toch nog niet goed uit de verf.
Toch kwamen wij naar een half uurtje op een 1-0 voorsprong.
Burak gaf een mooie voorzet en Illie ronde bekwaam af.
Het bleef ondanks de voorsprong te onrustig . Eigenlijk nergens voor nodig want wij hadden meer controle.
Na over en weer kansen gezien te hebben haalden wij het rust signaal met een 1-0 voorsprong.
De tweede helft  werd een ander verhaal.
Er gebeurde van alles kansen missen aan beide kanten, onrustig flipperkast voetbal en vooral werden duels te vaak verloren.
DOVO profiteerden daar het beste van en scoorden 2 keer in een korte tijd. Nu stonden wij achter en moesten mee in het vecht voetbal van onze tegenstanders.
Veel irritaties en weinig goed voetbal was het resultaat.Desondanks scoorde onze Burak middels een prachtig genomen vrije trap de 2- 2 tegen de touwen.
Toen even later de keeper van DOVO met een rode kaart eruit werd gestuurd , hands gemaakt buiten zijn doelgebied, zouden wij het makkelijker moeten krijgen.
En toen even later nog een speler van onze tegenstanders een 10 minuten straf kreeg speelden DOVO nog maar met 9 man.
Desondanks dat wij nu met een overtal speelden benutten wij de geboden vrijheid te weinig. Wij bleven de lange bal spelen terwijl als je met 2 man meer staat de tegenstander via combinatie voetbal helemaal kleurenblind moet tikken.
Helaas dit gebeurden niet.
Vlak voor tiid kopte Illie naar een mooie vrije trap de bevrijdende 3-2 achter de goallie van DOVO.
Bijna voor het einde maakte Leroy aan alle onzekerheid een eind. Via een mooie slalom  aktie schoot hij de 4-2 tegen de touwen.
Een enerverend potje rijker en dito daar gepaard aan de 3 punten.
Al met al een wijze les geleerd met ons allen.