Cobu Boys 1 – DVSA 1 – 4-0

Het is Tim Govers die in de 5e minuut Cobu Boys op een voorsprong weet te brengen. Een voorzet van Robin wordt door
 Tim, op inzet en alertheid, koelbloedig afgemaakt. 1-0,
In de 10 minuut is het raak als Nick Giesbers Angelo weet te bereiken, en ja Angelo maakt gewoon een geweldig doelpunt, 2-0!
Dit belooft een hoge uitslag te worden denk je dan. Niets is minder waar. Kansen krijgen we genoeg in deze eerste helft, Angelo meerdere malen maar ook Tim en Robin, zij verzuimen echter om ons op een nog comfortabele manier de rust in te gaan.
In de 2e helft is het Tim, die met een mooie actie, in de 6e minuut, na een geweldige voorzet van Robin, ons op 3-0 schiet. Dit potje kunnen we niet meer verliezen! Er volgen enkel wissels. Angelo wordt vervangen door Dimitri in de 14e minuut. Even later is het Volkert, die vandaag heel verdienstelijk zijn debuut maakte,  gewisseld wordt door René. Ja en René laat ons zien waar het om draait. Vol passie en gedrevenheid gaat hij de strijd aan, respect!
In de 22 minuut is het Mathijs die allert is en de 4-0 scoort. Er volgt nog een wissel. Mike komt er in de 30e minuut in voor Nick. De wedstrijd is dan al gespeeld. We staan voor en zullen dit ook niet meer uit handen geven.
De einduitslag is 4-0 voor Coby Boys.  Na afloop de bekende verhalen…’voor hetzelfde geld hadden we met 8-0 gewonnen, we waren zoveel keer beter en sterker!’
Gooi maar in mijn pet! Het kan en moet nog veel beter. Dit weet iedereen en we hebben er het volste vertrouwen dat dit ook gaat gebeuren. Man of the match…. Er waren er 3 die hiervoor in aanmerking kwamen. Mathijs, Tim of Raymond? Ik ga voor Raymond dit keer!
Ja en dan ook nog ons 2e elftal….die doet het heel verdienstelijk en staan gewoon ongeslagen bovenaan! Dit kan wel eens een mooi seizoen worden!