Cobu Boys 45+ gaat goed van start en zit op koers!

En dan gaat de 45+ competitie eindelijk van start en hoor je enkele uren van te voren dat er een aantal
spelers toch niet kunnen spelen. Ga er maar aan staan als leider! Blessures: Jos Berendse,
Aart de Ruiter en Bert de Ruiter. Een speler die zomaar op vakantie gaat…..Herman van de Vlasakker en een speler die om belangrijke privé omstandigheden moet afzeggen, Frankie Strijbosch, sterkte man! Ook krijg je te horen dat de scheidsrechters van deze avond helaas niet beschikbaar zijn. (met goede reden hoor!). Dan wordt het improviseren! En dan staan de juiste mensen op. Mensen die altijd een voorbeeld zijn geweest voor Cobu Boys en er dus altijd zullen zijn! Toevallig zijn het ook nog ereleden van onze club! Ja Henk Vliek en Dick van der Heide! Respect! Zij gaan gewoon fluiten!
De 1e wedstrijd winnen we  door een goal van Ronald Poetiray, 1-0!
De 2e wedstrijd tegen Hoogland wordt het 0-0, mede door goed keepen van, weer zo een erelid , Ralph Sargent, hij stond weer eens ouderwets opscherp!
Na 2 wedstrijden staan we op kampioenskoers! De 3e wedstrijd tegen VVZA gaat ook lekker, kansen volop! VVZA schiet echter in deze pot 1 keer op onze goal en scoort ook nog! Het leven is soms wreed, wij hadden de beste kansen! Ja dat kampioenschap zit er dan even niet meer in!
En dan moet je na deze tegenvaller “uit” tegen Muiderberg! Zij hebben 3 keer overtuigend gewonnen! Ga er maar aan staan! Toch houden wij mooi ons hoofd koel. Natuurlijk zijn zij de beste ploeg van deze avond, maar wij pakken een terecht puntje tegen deze klanten, 0-0! Een geweldig resultaat!
Een resultaat die we natuurlijk mede hebben te danken door de geweldige coaching van, weer een erelid, Rini van de Bor!
Was het de avond van de ereleden? Zekers ja! Toch deden alle andere spelers datgene wat wij altijd al wisten. Goed voetballen, niet zeiken en er gewoon voor gaan. Complimenten dus aan Piet Ouwerkerk, Piet Vastenburg, Aart Van Putten, Ronald Poetiray, Bertje Overeem, Ralph Sargent en niet te vergeten Rein van der Laan en Eric Roest,  die op het laatste moment er voor zorgden dat wij deze competitie met een voltallig team konden starten.
Over 2 weken het vervolg van deze competitie. We staan nu  2e met 5 punten. Muiderberg heeft er 10. Er is nog nix aan de hand, we zitten gewoon  op koers!!!!

Leave a Comment

(required)

(required)