Jan van Leijenhorst per direct hoofd TZ bij v.v. Cobu Boys

Cobu Boys timmert momenteel weer hard aan de weg om een verloren seizoen weer zo snel mogelijk te repareren.
De Technische staf heeft de afgelopen weken hun selectie met maar liefst 17 nieuwe spelers kunnen aanvullen om het komende seizoen met een volwaardige selectie de 4e klasse in te gaan met als doelstelling het volgende seizoen weer een stevige 3e klasser te kunnen zijn.

Om Bert van de BjanVanLrom het aankomend seizoen met raad en daar bij te staan en verder te werken aan het volwaardig terug te kunnen keren richting de 3e klasse, is per direct Jan van Leijenhorst binnen gehaald als hoofd TZ. Jan van Leijenhorst is binnen de Amersfoortse voetbalwereld maar ook daarbuiten, geen onbekende en heeft al vele jaren ervaring als hoofdtrainer en TZ en zal dan ook met zijn kennis prima invulling aan deze rol kunnen geven aan de uitdaging waar Cobu Boys voor staat.

Het is ook algemeen bekend dat Jan van Leijenhorst de jeugd een warm hart toedraagt, hij zal dan ook nauwe contacten gaan onderhouden met het technisch kader van de A- en B jeugd. Deze afdeling floreert als nooit te voren binnen Cobu Boys en gaat dan ook zeker zijn vruchten afwerpen de komende jaren richting de senioren selectie.

Een ieder is dan ook zeer benieuwd wat er bij de aankomende Amersfoortse Voetbalkampioenschap door de Cobu Boys het veld ingestuurd gaat worden. Een voordeel hebben ze,  het worden in ieder geval thuiswedstrijden.

(Amersfoorts Voetbalkampioenschap, v.v. Cobu Boys, 8 t/m 14 augustus)

Leave a Comment

(required)

(required)