Scheidsrechters bedankt en gezocht!

Het voetbalseizoen nadert zijn einde met nog een paar competitiewedstrijden en toernooien te gaan. Vanaf deze plek wil ik, mede namens Cobu Boys, alle scheidsrechters bedanken die zich hebben ingezet om alle wedstrijden te (bege)leiden (en dat is uiteraard inclusief alle ouders die ons hierbij hebben geholpen)!

Het is vaak een heel gepuzzel om voor elke wedstrijd een scheidsrechter te regelen, maar gelukkig lukte dat nog altijd. Dat neemt niet weg dat we altijd op zoek zijn naar extra scheidsrechters die ons team kunnen versterken. Dit geldt voor elke soort wedstrijd die bij Cobu Boys wordt gespeeld (m.u.v. het 1e elftal). Wil je ons (af en toe) helpen een wedstrijd te fluiten of heb je eerst hier vragen over? Neem dan contact op via scheidsrechter@cobuboys.nl. Vanaf 12 jaar kun je al E- en F-wedstrijden fluiten.

Na een succesvolle inwerkperiode mag je je eigen wedstrijden fluiten. Mocht je een officiële scheidsrechtersopleiding willen volgen (dit is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden), dan kan dit via de KNVB. Meer informatie hierover kun je opvragen via het eerder genoemde mailadres.

Een ieder kan ons helpen, dus ben jij dat of ken jij iemand die dat wil, geef je dan op via scheidsrechter@cobuboys.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Michael Haije

Leave a Comment

(required)

(required)