Van de voorzitter: 24 mei t/m 6 juni

Een gedenkwaardig seizoen is op een formidabele wijze afgerond met het kampioenschap in de Hoofdklasse D van de Meisjes B1, behaald op 3 juni in Houten. Een geweldige prestatie waar speelsters, technische staf en alle supporters met recht trots op mogen zijn. Proficiat!

Verder was het op de velden in de afgelopen weken al rustig, omdat de rustperiode van de velden vroeg startte in verband met het Amersfoorts Voetbalkampioenschap dat op 8 augustus start. Niet alleen de velden, maar de hele accommodatie moet er dan voortreffelijk uitzien. Daar wordt de komende maanden onophoudelijk aan gewerkt.

Toch gebeurde er nog genoeg. Op maandag 1 juni de Algemene Ledenvergadering, die door een klein aantal trouwe leden bezocht werd. Toch stonden er belangrijke onderwerpen op de agenda zoals de begroting en de contributie voor het nieuwe seizoen.

In de ledenvergadering heb ik ook genoemd dat we met een kleine werkgroep bezig zijn om de organisatie van onze vereniging kritisch te bekijken en te verbeteren. Dat is nodig met het oog op de toekomst. U kunt dus verwachten dat er wijzigingen gaan komen en misschien wordt ook aan u gevraagd wat u voor de vereniging kunt doen. We zijn nu heel erg afhankelijk van een erg klein aantal vrijwilligers en dat moet veranderen. Met name in de organisatie van Technische Zaken en in versterking van het bestuur zoeken we verbetering.

Een van de verbeteringen die deze werkgroep al heeft bereikt, is de aanstelling van Jan van Leijenhorst als Hoofd Technische Zaken bij Cobu Boys. Een benoeming waar wij erg blij mee zijn. Jan is iemand met verstand van zaken en hij heeft in het recente verleden Cobu Boys ook al eens geholpen. Op dinsdag 2 juni kwam deze werkgroep bijeen en hebben we vervolgstappen besproken.

Woensdag het laatste voorzittersoverleg, dit keer bij ASC Nieuwland. Een beperkte agenda en we hielden nog tijd over om met de voorzitters op informele wijze het seizoen af te sluiten.

Voor de komende weken ligt de nadruk op het regelen van overschrijvingen, gelukkig veel naar Cobu Boys toe. Indelingen en inschrijvingen voor het komende seizoen. Nog een paar afspraken over het AVK, dat over twee maanden start.

In de komende weken zal mijn blog minder regelmatig verschijnen vanwege de zomerperiode. Tussen alle voorbereidingen op het AVK door is er gelukkig ook nog tijd voor vakantie en een rustige periode. Na zo’n lang en memorabel seizoen gun ik u en alle vrijwilligers de zomerstop.

Tot de volgende keer!

Leave a Comment

(required)

(required)