Van de voorzitter: 17 t/m 23 mei

In de krant en bij jaarlijkse vergadering van Amersfoortse Sportfederatie veel aandacht voor sport, politiek en gemeentelijke bezuinigingen. Het artikel in het AD is belangrijk: de Amersfoortse voetbalverenigingen hebben het initiatief genomen om een eigen visie op voetbal en voetbalaccommodaties op te stellen. Daarmee kunnen we dan naar politiek. Goed initiatief waar bestuur Cobu Boys volledig achter staat. Penningmeester Herman van de Vlasakker vertegenwoordigde dit keer Cobu Boys bij de ALV van de Amersfoortse Sportfederatie.

Afgelopen week werden de velden nog volop gebruikt voor het schoolvoetbal. Het jeugdtoernooi afgelopen zaterdag was het laatste evenement op de Cobu Boys velden voor de zomerstop. De velden hebben onderhoud nodig en die onderhoudsperiode moet natuurlijk voor het AVK afgerond zijn. Dus kunnen de velden dit jaar niet zo lang gebruikt worden als gebruikelijk. Het kunstgrasveld blijft natuurlijk beschikbaar.

Het jeugdtoernooi op zaterdag is weer goed geslaagd. Het weer werkte niet echt mee, maar de organisatie was weer prima verzorgd. In de middag zie ik leuke wedstrijden met goed voetbal. Ook goed om te zien dat er een paar Krasse Knarren de handen uit de mouwen steken bij de opbouw en afbouw van de stands. Goed werk!

Woensdag 27 mei speelt onze Meisjes B1 de laatste thuiswedstrijd, tegen IJFC. Zij zijn nog volop in de race om het kampioenschap in de Hoofdklasse D. Een felle strijd met DOVO MB1, die waarschijnlijk op doelsaldo beslist gaat worden. Op 3 juni speelt MB1 de allerlaatste wedstrijd, uit bij Houten!

Woensdag, aanvang 19.00. U kom de MB1 toch ook aanmoedigen?

Leave a Comment

(required)

(required)