CB E2 – Acht leuke individuen, één team.

Thomas als vaste kracht in het doel. Soms wat te veel aandacht voor de rest van de wereld, maar regelmatig geweldige acties en zij uittrap belandde regelmatig bij de keeper van de tegenstander.

Jens als vaste rechtsachter. Langzaam op snelheid komen was zijn devies, maar eenmaal op snelheid was hij niet snel te verslaan. Maar weinig tegenstanders die dat konden winnen.

Maurits midachter. Hield het overzicht, assisteerde licht en rechts, nam de opbouw naar voren voor zijn rekening en bleef maar gaan.

Boris linksachter tegen wil en dank. Was vaak mee naar voren om met zijn linkerpoot de bal voor het doel te brengen (of om die er zelf maar in te leggen). Niet de snelheid, maar wel een ‘blok’!

Ruben linksvoor. Nog zo’n ‘linkse’. Maar dan ook echt: rechts kwam er niet veel uit, maar hij heeft wat doelpunten gemaakt door precies op het goede moment op de goede plek te staan.

Osman als midvoor. Bleef een beetje hangen, om vervolgens de confrontatie aan te gaan met de verdediging en ruimte te creëren voor de aanval (of de verdediging zoek te spelen en zelf te scoren).

Pjotr was de rechtsvoor (of rechtsachter, of midachter). Onvermoeibaar, buitenlangs opkomend en regelmatig schitterend afmakend.

David kon zowel links als rechts uit de voeten. Klein, maar niet bang. Menig tegenstander heeft al gemerkt dat David het duel niet uit de weg ging en nog regelmatig won ook!

Tot slot Lukas. Meestal over rechts, maar ook wel eens over links. Vaste man als er voorin wat fysieke kracht nodig was. Hield de bal goed aan de voet en de tegenstander van zich af.

Geweldige individuen, en ook een geweldig team. Aandacht voor elkaar en ‘één voor allen, allen voor één’. Werd er iemand niet fair neergehaald, dan merkte je dat meteen bij de rest: gedeelde boosheid.

Complimenten voor trainer Erwin, die dit team heeft gesmeed. Complimenten voor de jongens zelf, bijna altijd positief (:)). We hebben bijna nooit spelers hoeven lenen, dat zeg wel wat over de betrokkenheid.

Bovenstaand heeft dan ook geleid tot een mooie afsluiting van het seizoen: kampioen met slechts één wedstrijd verloren en dan ook nog poulewinnaar op het thuistoernooi!

Leave a Comment

(required)

(required)