Bericht van Cobu Boys E7

Bericht van de leider E7,Afgelopen zaterdag  16 mei heeft Cobu-Boys E7 haar seizoen afgesloten met een 5-1 overwinning op Achterveld E3.
Dit was de laatste reguliere wedstrijd en daarmee is dit nieuwe team vanaf de winterstop ongeslagen kampioen geworden van de 7e Klasse 43.
Een hele bijzondere prestatie aangezien dit team pas na de winterstop begonnen is en bestaat uit jongens die elkaar vooraf niet kenden en voor meer dan de helft bestaat uit jongens die nog niet op voetbal zaten.
Het team traint iedere dinsdagavond onder leiding van Johan van de Heuvel die dit team de benodigde baltechnieken, spelinzicht en coaching heeft gegeven. Hiervoor willen wij hem enorm bedanken.
De wedstrijden worden gecoacht door Marco Karman en ondergetekende.
Wij hebben ontzettend genoten van de goede samenhang in dit team. Je ziet dat de jongens veel plezier hebben, maar ook gretig en fanatiek zijn. De ouders waren er iedere wedstrijd bij om onze ‘mannen’ aan te moedigen met veel bezieling en toch een correcte houding langs de lijn. Onze complimenten.
Helaas zal dit team volgend seizoen uit elkaar vallen aangezien de leeftijdsverschillen te groot zijn. Wel hebben wij weer een paar enthousiaste nieuwe spelers aan de club toe kunnen voegen.
Door de inspanningen van E-coördinator Bart de Graaf kan dit elftal gelukkig nog 2 toernooien spelen tot de zomerstop.
Afgelopen zaterdag hebben wij het kampioenschap thuis gevierd in de kantine met een lekker bakje friet voor de jongens namens Cobu Boys.
Hieronder een foto van Cobu Boys E7 met van links boven naar rechts onder:
Ali Yuksel / Menno Haije / Luc Eijkelkamp / Jordy Visser / Ekrem Kayalar / Art Abouna
Bedirhan Tezcan / Christijan Karman / David Wittebol en Froid Abouna
Namens leider E7
Martijn Eijkelkamp

Leave a Comment

(required)

(required)