Van de voorzitter: 10 t/m 16 mei

Maandagavond bestuursvergadering. We krijgen uitgebreide toelichting van penningmeester Herman over de gang van zaken dit seizoen. Dit is ook basis voor begroting die we op ALV op 1 juni presenteren. Duidelijk is wel dat Herman weer veel tijd in de boekhouding heeft gestopt. Wordt overigens wel moeilijk om een sluitende begroting voor komend seizoen te presenteren. Dat is wel ons doel.

Daarnaast stilgestaan bij aantal gesprekken dat we deze maanden voeren over hoe we onze vereniging in de komende jaren het beste kunnen besturen. Moeilijke vragen, want keer op keer wordt duidelijk dat er nu te veel zaken door te weinig mensen worden uitgevoerd. Dat brengt risico’s met zich mee.

Dinsdag. Opnieuw goed nieuws over Cobu Boys in de krant, met nieuwe versterkingen voor Cobu Boys 1. Minder goed nieuws is het overlijden van Jur Klarenbeek. Voor velen onbekend, maar dit is de man die jarenlang de KNVB-scheidsrechters aanstelde. Incidenteel ging het een keer mis, als een scheidsrechter bijvoorbeeld onverwacht niet op kwam dagen. Dan kon je Jur op de zaterdagmiddag bellen en dan regelde hij alsnog een vervanger. Een voetbalman in hart en nieren.

Woensdag. Artikel in De Stad Amersfoort over beveiliging bij sportclubs. Actie die gecoördineerd is door onze eigen Paul van Arnhem. Hier zijn alle clubs mee geholpen en het geeft ook een goed gevoel dat ook straks tijdens het AVK de beveiliging op orde is.

Vrijdagmiddag overleg met SRO en B!Slim over het thema “gezonde sportkantine”. Henk Vliek en ik spreken met hen over hoe we bij Cobu Boys het assortiment beter kunnen laten aansluiten op die ideeën. Van vullen naar voeden, is de slogan. Goed gesprek, goed advies, wordt vervolgd. Volgorde bij uitvoering van deze ideeën moet overigens zijn: eerst bepalen wat we willen en daarna hoe we dat gaan invullen.

Op vrijdag verschijnt ook de AVKrant editie 4. In slechts enkele dagen voorbereid en gemaakt door Erik Roest, het is weer een mooi product geworden. Nu maar hopen dat er ook vrijwilligers zich aanmelden. Tot nu toe is dat erg mager. Kom op, u wilt toch ook helpen? Het AVK bij Cobu Boys moet een succes zijn en dan kunnen we ook uw hulp goed gebruiken! Bijvoorbeeld als EHBO-er, of als parkeerhulp!

Zaterdag. Laatste competitiewedstrijden en ook de laatste training peutervoetbal. Dat lijkt inmiddels gewoon, maar dat is toch een succes van dit seizoen: Peutervoetbal, goed opgezet door Stephanie Hielckert in samenwerking met SRO en ondersteund door Cobu Boys vrijwilligers als Henk, Marjo, Karin, Luuk en ongetwijfeld vergeet ik dan nog iemand.

In de komende week is er het schoolvoetbal bij Cobu Boys en komende zaterdag het grote Cobu Boys  jeugdtoernooi op Sportpark Zielhorst. U komt toch ook kijken?

Leave a Comment

(required)

(required)