Maandagavond overleg met Cobu Boys AVK-commissie. Goed overleg, al blijken 2 uur overleg nauwelijks genoeg om het aantal onderwerpen door te nemen. Actiepunten kunnen we snel doornemen, voor aantal andere onderwerpen is simpelweg nog veel beeldvorming nodig. Erg zinvol is de toelichting van Marco Janssen, zijn ervaring als gecertificeerd verkeersbegeleider gaan we hard nodig hebben tijdens het AVK. Goed werk!

Een ander belangrijk punt tijdens AVK is de horeca. Maandag nemen we door welke ambities we daarin hebben. Consumpties gaan betaald worden via consumptiemunten. Herman heeft inmiddels de offerte.

Dinsdagavond neem ik het concept door van onze interne nieuwsbrief over het AVK. Deze AVKrant wordt gemaakt door Erik Roest. Mooie artikeltjes, leuk om te lezen. Op vrijdag wordt deze AVKrant verstuurd aan alle Cobu Boys leden. Dus heeft u deze niet ontvangen, stuur dan even een berichtje naar AVK2015@cobuboys.nl want dan hebben wij waarschijnlijk niet uw meest actuele emailadres.

Woensdag, bericht dat Piet Boute, Jos van de Heuvel en Rini van de Bor in goede samenwerking en mooie onderlinge taakverdeling het 45+ voetbal weer hebben aangemeld bij de KNVB. Onder de Krasse Knarren is er genoeg animo.

Donderdag, overleg met Ralph Sargent en Herman van de Vlasakker, terwijl Henk Vliek de bardienst van Marjo waarneemt. Eigenlijk een uniek moment, want ruim 20 jaar geleden zat ik met hen ook al in het bestuur. Ralph als voorzitter, Herman toen ook al als penningmeester en Henk als bestuurslid. Ik was toen zelf secretaris. O ja, en het overleg ging niet over het verleden, maar juist over de toekomst!

Zaterdag. Een heerlijke wedstrijd gefloten tussen Cobu Boys C3 en Hooglanderveen C8. Spannende wedstrijd, twee teams die goed aan elkaar gewaagd zijn. Hooglanderveen komt met 1-0 voor. Cobu Boys valt in de tweede helft aan, krijgt kansen, maar maakt geen doelpunten. Dus na een spannende wedstrijd pakken de bezoekers 3 punten. Weer een mooi bewijs hoe leuk voetbal kan zijn.

Ik ben niet gewend om John Druijff met krukken te zien lopen, dus even de oorzaak vragen. Squash. Een vervelende blessure die hem de komende maanden bezig houdt. Ondertussen veel doelpunten bij de meiden, waar zowel de MD1 als de MB1 tegen Buitenboys spelen. Vervelende blessure voor Renske, die een lichte hersenschudding oploopt. Beterschap!

Met een select gezelschap naar Wijk bij Duurstede, aan de Lekdijk. Daar speelt Cobu Boys de uitwedstrijd tegen CDW. Zoals vaker dit seizoen valt het eerste doelpunt al snel, komt Cobu Boys daarna redelijk terug en valt vlak voor rust opnieuw een doelpunt. Waar zou dat toch aan liggen? Mooie opsteker in de tweede helft is dat keeper Robin Snijders een penalty klemvast pakt. Dank aan Arnoud, die als grensrechter invalt. Mooi!