Van de voorzitter: 15 t/m 21 Februari

Deze week is ook binnen Cobu Boys het ernstige auto-ongeluk van Joey Snijders het gesprek van de dag. Hoe het leven van een talentvolle voetballer in een oogwenk totaal verandert, het blijft nauwelijks te bevatten. Joey, afkomstig uit Hoogland en tegenwoordig succesvol GVVV-spits, speelde ruim 10 jaar geleden één seizoen bij Cobu Boys. Toen al een uitstekende voetballer, in het eerste seizoen dat zijn vader Rob trainer was bij ons. Wij wensen Joey het allerbeste herstel en zijn familie veel sterkte in spannende tijden.

Aan het einde van de week nog meer slecht nieuws als de heer Herman Kohlmann overlijdt. U kent hem van Kohlmann Intertoys in Emiclaer en wij kennen hem als een loyale sponsor die Cobu Boys al vele jaren steunt.

Het AD start deze week een actie onder de naam AD Clubhelden. Iedereen kan een held van zijn of haar club nomineren als clubheld. Vervolgens kan op deze helden gestemd worden, vanaf 14 maart. Binnen elke gemeente wordt dan een winnaar gekozen. Mooie actie, meer via www.ad.nl/clubheld

In de bestuursvergadering op maandag veel aandacht voor de organisatie bij de jeugd. Elke vrijwilliger is natuurlijk belangrijk, maar nu zijn er een paar sleutelrollen waar we te weinig mensen voor hebben. Wilt u ons een handje helpen, neem dan contact op met Arie van Bemmel, Johan van de Heuvel, Piet Ouwerkerk of iemand anders van de jeugdcommissie. Ook hier geldt: vele handen maken licht werk!

Donderdagavond overleg met buurtsportcoach Mark Schepp, hoe we Sportpark Zielhorst meer en beter kunnen gebruiken. Blijft een belangrijk onderwerp, waarbij we geen enkel scenario op voorhand uitsluiten. Benieuwd waar ons dat gaat brengen in de komende jaren. Daarna nog overleg met Astrid van Beek, die ook komend seizoen bij Cobu Boys blijft. Mooi!

Zaterdagmiddag overleg met een 4-tal vrijwilligers die even de stand van zaken doornemen met betrekking tot onze clubkleding voor de komende jaren. Interessant onderwerp, goede ontwikkelingen, gaat de goede kant op!

Daarna naar Soest voor de wedstrijd van Cobu Boys tegen SEC. Op het bijveld, aangezien ook daar het hoofdveld flink onder de regen te lijden heeft gehad. Goed om te zien dat Cobu Boys opnieuw knokt voor wat ze waard is. In de rust krijg ik daarover de complimenten van redacteuren van Rondom Voetbal en van bestuur van SEC. Complimenten die de spelers moeten krijgen, dus bij deze! Met voorzitter SEC even het sportbeleid en de bijbehorende financiële politiek tussen Amersfoort en Soest vergeleken.

Ik wens u een goede en gezonde week!

Leave a Comment

(required)

(required)