Vandaag uit voetballen in Soest tegen VVZ’49.
Om even voor tienen trapten wij af om tegen de nummer laatst uit de competitie de degens te kruisen.
Door blessures en iemand een lang weekend weg hadden wij  precies elf spelers over. Respect gaat uit naar Burak die door moeilijke privé omstandig heden toch er bij was.
Na de zeperd van af gelopen week zagen wij een getergde C1 flitsend uit de startblokken komen.
De tegenstanders waren beduidend de mindere ploeg maar we zijn als elftal blijven voetballen.
Dit resulteerde in een 0-6 voorsprong met de rust.Drie doelpunten van Burak . Klasse en goed voor hemzelf en het team. Zijn opa zou trots op hem wezen dat weet ik zeker.
De andere 3 goals werden gemaakt door Thijs, Chris en Max die weer een penalty feilloos binnen schoot.
De tweede helft gingen wij vrolijk door met scoren Romano 4 keer waar er een bij die door Mika prima werd voorgezet.
De laatste werd gescoord door Mike.
Belangrijk is dat wij nu oog voor elkaar hadden en dat er prima voorzetten waren  waar door er een mooie overwinning bij geschreven kon worden.
Een 0-11 overwinning rijker.
Mooie team prestatie mannen. Gefeliciteerd.
Volgend week spelen wij thuis tegen Hooglanderveen om 10.45 uur.