Cobu Boys C1 – Hooglanderveen C4

Vandaag ( 6 December) speelden onze C1 hun laatste competitie wedstrijd van de najaar’s competitie.
Weer lekker thuis op ons eigen hoofd veld.
Tegenstander deze keer de nummer vijf van de ranglijst Hooglanderveen C4.
Wij begonnen gelijk goed aan de wedstrijd.
Snel druk zetten en de bal het werk laten doen.
Doelpunten konden daardoor niet uitblijven.
In de zevende minuut kegelde Burak de bal achter de doelman van onze tegenstanders. Daar ging een prachtige pass van Chris aan voor af. Een school voorbeeld van een mooie aanval.
Deze laatst genoemde speler slalomde 10 minuten later als  Messi door de verdediging van Hooglanderveen en scoorde een prachtige goal. Grote klasse Chris.
Wij waren beter en onze tegenstander kwam er mondjes maat er door heen.
Vijf minuten voor de rust wisten hun een verdediging’s fout bekwaam te verzilveren.
Maar niet getreurd onze jongens scoorden vlak voor het rust signaal via Burak de 3-1 binnen.
Na de rust gingen onze jongens gewoon door.
Wij scoorden in de tweede helft nog 3 keer.