Van de voorzitter: 7 t/m 13 december

Maandagavond overleg met Stichting AVK, natuurlijk over AVK 2015. Voortgang bespreken, acties afspreken. Onze organisatie begint vorm aan te nemen. Duidelijk dat er veel geregeld moet worden tijdens dat toernooi.

Dinsdagavond. Uit de mail begrijp ik dat E4 winterkampioen is geworden. Was mij ontgaan, maar natuurlijk alle felicitaties voor de spelertjes, trainer, leider en supporters! Ook via mail update van Hans Wijkhuizen, hij is bij Harrie Strijbosch op ziekenbezoek geweest. Goed om op deze manier op de hoogte gehouden te worden.

Donderdagavond ga ik zelf op bezoek bij Harrie, samen met Herman van de Vlasakker. Gaat inmiddels al een stuk beter, gelukkig wel. Zaterdag mocht Harrie weer naar huis.

Vrijdag en zaterdag de nodige tijd besteed aan een stuk dat naar de gemeente moet. Als Cobu Boys willen we graag dat de gemeente komende jaren extra investeert in de accommodatie. Die gemeentelijke procedure loopt nu, aanvragen moeten tijdig ingediend worden. Argumentatie en onderbouwing moeten aan stevige criteria voldoen. De deadline wordt gehaald, de aanvraag wordt door ons op tijd ingediend.

Zaterdag, je ziet dat de winterstop voor de deur staat. Het is koud, weinig wedstrijden. Een aantal teams heeft al kerstvakantie, sommige vrijwilligers kunnen het nu ook ’s rustiger aan doen. Dik verdiend, het waren drukke maanden. Anita en Henk Vliek geven mij nog even een update van de kaartavond. Pokeren, klaverjassen, sjoelen. Was weer gezellig hoorde ik. Mooi.

Cobu Boys 3 wint in een spannende wedstrijd met 3-2 van Voorwaarts, nadat ze met 0-2 achter hebben gestaan. Goede prestatie en natuurlijk perfecte warming-up om ’s middags in de kantine de afsluiting van de eerste seizoenshelft te vieren.

De laatste competitiewedstrijd van Cobu Boys 1 dit jaar, thuis tegen DVSU. Supporters en trainers zien dat de spelers te graag willen, misschien valt er wat te halen tegen deze tegenstander. Helaas, een aantal spelers haalt het niveau van de afgelopen weken niet. Ook deze mannen verdienen de winterstop!

Bij de aftrap van Cobu Boys 1 een opmerkelijk moment. De aftrap van Cobu Boys wordt genomen door vader en zoon! Dat zal voor het eerst in de geschiedenis zijn, denk ik. Ok, vader Wim en zoon Rinus Teunissen schelen een paar jaar, maar het was wel leuk. De Pupil van de Week is net zo fanatiek als zijn vader.

Zaterdag 20 december is er nog het 45+ toernooi bij Cobu Boys. Zeker de moeite waard om nog even langs te komen!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)