Cobu Boys C1 – IJsselmeervogels C4

Afgelopen zaterdag 18 oktober speelden wij thuis onze tweede bekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels C4.
Vanaf het begin werd er door onze jongens vroeg druk gezet. Daardoor veel balbezit en zagen wij mooi positiespel.
Al naar twee minuten werd de lat boven te keeper van de vogels al geteisterd.
Mike van Putten haalde verwoestend uit maar helaas.
Even later een spaarzame aanval van onze tegenstanders.
Door ongelukkig handelen belandde de bal op de stip.
De penalty werd onberispelijk door de vogels binnen geschoten.
0-1 achter. Zwaar tegen de verhouding in. Onze jongens toonde karakter .
Wij gingen furieus ten aanval en als team goed druk gezet.
Wat resultaat op leverde.
Vincent knalde een paar minuten de dik verdiende gelijkmaker binnen.
En toen waren onze kanjers niet meer te houden.
Even later door goed druk te zetten van Romano kon Chris de 2-1 tegen de touwen jassen.
10 minuten later flikte Burak het weer met een mooi afstand schot van een metertje of 25 belande de bal achter de keeper van IJsselmeervogels.
Even later bediende Burak met een mooie steek bal op Romano.
Deze laatst genoemde liet het netje bollen achter de keeper van de vogels.
De rust stand werd bereikt met een mooie 4-1 voorsprong.
De tweede helft hebben wij goed door gepakt.
Uiteindelijke resultaat een 11-1 overwinning.
Een prachtige team prestatie van onze C1.
Doelpunten makers van de tweede helft waren : Shaquil 2 keer,Romano,Mike van Putten scoorde de 8-1 binnen.
Even later scoorden nog Dogan,Thijs. en Burak tilde de stand op 11.
Na het laatste fluit signaal van de prima leidende Michael stond er een 11-1 overwinning op de kaart.
Hierdoor staan wij boven aan in de beker poule.
Wij hebben van jullie genoten . Mooie overwinning. Gefeliciteerd allemaal.
Wil Aart van Putten bedanken voor het vlaggen en ook onze trouwe supporters bedanken weer voor hun support.