Nieuwland C3 – Cobu Boys C1

Vandaag traden wij aan tegen Nieuwland C3.
We hadden weer een uit wedstrijd.
Op een veredeld weiland waar de lijnen haast niet zichtbaar waren en het gras veel te hoog was opgeschoten speelden wij onze zesde competitie wedstrijd.
Vanaf het begin een gretig  Cobu Boys.
In de tweede minuut ging onze links back Mike op weg naar het doel van onze tegenstander. Helaas werd zijn pegel maar ter nauwer nood gepakt door hun keeper.
De spaarzame tegen aanvallen werden uitstekend door onze verdelging onschadelijk gemaakt.
Ook onze keeper Niels was twee keer de baas in een een op een situatie.
Een kleine 20 minuten later scoorden wij de dik verdiende 0-1 tegen de touwen via Burak.
Tien minuten later scoorde Burak vanaf een metertje of 18 de 0 tegen 2 achter de goallie van Nieuwland.
Het spel golfde hierna op en neer met kansjes voor beide teams.
Echter er werd niet meer gescoord en zo kwam de rust stand op een 0-2 voorsprong terecht.
De tweede helft werden wij iets meer terug gedrongen.
Dit kwam mede door het feit dat wij achter  uit liepen te voetballen en amper druk konden zetten op de speler in bal bezit.
Na tien minuten scoorde Nieuwland via een frommel goal de 1 tegen 2 binnen.
Wij werden steeds meer naar achter gedrukt en tien minuten voor het einde scoorden onze tegenstanders de gelijkmaker .
Nu stond het 2-2 en het werd een spannend slot.
De keeper van Nieuwland die hands maakten buiten de zestien werd niet adequaat afgehandeld door een zeer jonge scheidsrechter.
Met kansen voor beide doelen die ter nauwer nood door beide teams onschadelijk werden gemaakt was de spanning om te snijden.
Als in de allerlaatste seconden van dit ener verend potje voetbal wij ook nog de bal op de paal knallen dan vind ik dat wij als team te weinig gekregen hebben.
Wel een groot compliment aan het hele team voor jullie inzet en beleving echt grote klasse.
Volgende week spelen wij thuis tegen Hoogland.
Wil onze trouwe supporters bedanken voor jullie steun en Aart bedanken voor het vlaggen.