Cobu Boys D2 – VVZA D5

Een regelmatige overwinning noemen ze dat. Afgelopen zaterdag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma tegen VVZA D5. De eerste wedstrijd werd al met 21-0 gewonnen, dus we stonden er goed voor. Al snel werd duidelijk dat we ook vandaag niet in de problemen zouden komen. VVZA kwam gewoon kwaliteit tekort en was niet bij machte om het ons moeilijk te maken. De eerste helft was de beste helft en we liepen uit naar een mooie 4-0 voorsprong. Goed om te zien dat Yordi en Sven vandaag allebei scoorden; de 2 andere goals kwamen op naam van Jeremy en Myron. Na de rust dutte de wedstrijd enigszins in. Zo’n wedstrijd die je over een paar jaar bent vergeten. VVZA kon geen vuist maken (althans, figuurlijk) en Cobu boys vond het wel goed zo. Je zou het een ‘professionele overwinning’ kunnen noemen, eigenlijk vreselijke woorden. Weinig verheffend voor het publiek. Van de pakweg 8 goede kansen ging er alleen een van Myron er nog in. Eindstand 5-0. Het shirt van Matthijs kon weer zonder te wassen de tas in. De komende wedstrijden zullen we wel zorgvuldiger moeten worden in het afmaken van de kansen. Anders gaan we het onszelf de komende tijd nog moeilijk maken. Als we de laatste poulewedstrijd in de beker-poule niet met 31-0 verliezen van de nummer laatst, Valleivogels D3, dan zullen we ons voor het eerst plaatsen voor de knock-out-fase van het bekertoernooi. Eens kijken hoe ver we kunnen komen. Maar eerst een weekje herfstvakantie. En daarna er weer volop tegenaan!!