Van de voorzitter: 5 t/m 11 oktober

Maandag. Geweldige verrassing als vicevoorzitter Arie van Bemmel een mooie bos bloemen bezorgt ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag! Met dank aan alle Cobu Boys en girls!

In de krant aandacht voor Aart van Putten, die als 50-er bereid is om Cobu Boys 1 uit de brand te helpen als dat nodig is. Terechte aandacht en prima interview! Later in de week ook in Stad Amersfoort aandacht voor Cobu Boys, onder andere ook voor Peutervoetbal.

Dinsdagavond overleg met Cobu Boys 2 en TZ commissie. Onder andere door blessures was het afgelopen periode moeilijk om met goede bezetting het veld in te gaan. Gelukkig zien spelers en staf zelf mogelijkheden om dat in komende weken te verbeteren. Mooi, daar hoop ik op.

Woensdag in vooravond overleg over invoering Verklaring Omtrent Gedrag. Blijkt dat weinig verenigingen al echt met invoering bezig zijn. Gelukkig hebben wij iemand die dit op zich wil nemen en met hem bespreek ik een aantal aspecten die bij het invoeren komen kijken. Is niet zo makkelijk als het lijkt.

Deze week is week van de scheidsrechter. Goede actie van KNVB. Aandacht op internet en andere media. Bij Cobu Boys hebben we een groeiende groep scheidsrechters, die elke week ingedeeld worden door Michael Haije. Het lijkt zo logisch dat er bij elke wedstrijd een scheids is, maar achter de schermen is dat veel geregel.

Zeker als aanvangstijden van wedstrijden verzet worden of als er onverwacht wijzigingen zijn. Dan ben ik blij met jeugdspeler Burak Develi, die bereid is om een extra wedstrijdje te fluiten! Met Bart de Graaf, die bereid is om in te vallen als grensrechter bij Cobu Boys 1. Met Baktosh Doroni, die bereid is om twee wedstrijden van de senioren te fluiten. Met Melis Glavimans, die maandagavond een inhaalwedstrijd fluit.

Zaterdag zie ik 4 penalty’s die niet benut worden. Twee worden uitstekend gestopt door B1-keeper Elian van den Berg. Cobu Boys D1 mist een penalty. Bij Meisjes B1 hoor ik na het missen een hartgrondige krachtterm die ik zelden bij dit rustige team heb gehoord. Pure beleving, want het was de kans op de gelijkmaker.

Daarna naar de derby bij CJVV. Zoals altijd prettig ontvangen door bestuur CJVV. In de stromende regen zie ik hoe Cobu Boys 1 uitstekend stand houdt tegen CJVV. Positieve strijdlust, keihard werken, goede mentaliteit. De 2-0 nederlaag is wat mij betreft een uitstekend resultaat. Onder applaus van trouwe Cobu Boys supporters verlaten de Cobu Boys spelers na afloop het veld. Een blijk van echte waardering in moeilijke tijden, een gebaar dat mij en ongetwijfeld ook de spelers veel goed doet! Klasse!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)