IJsselmeervogels D3 – Cobu Boys D2

en zaterdagochtend-bezoekje op de Westmaat in Bunschoten, daar gebeurt altijd wel iets! Zo ook afgelopen zaterdag. IJsselmeervogels D3 was de tegenstander. De eerste
helft ging redelijk gelijk op. Het initiatief lag wat meer bij de Vogels de eerste 10 minuten, daarna werden wij de betere ploeg. Jeremy zag een uitstekende eerste helft bekroond
met een prima doelpunt (1-0) en verzorgde tevens de assist waaruit Mink de 2-0 scoorde. Voor de 3e keer op rij gingen we deze competitie met dezelfde ruststand de rust in. Na
de rust stroopte de Vogels de mouwen nog wat extra op. Dit resulteerde in de verdiende 2-1 (net als vorige week tegen Quick). IJsselmeervogels rook de gelijkmaker, maar wij
kregen daardoor wat meer ruimte voor een snelle counter waarbij Mink alleen op de doelman af ging. Hij werd door een nogal zware vogel in het strafschopgebied compleet
onderuit gelopen. Maar precies op dat moment stond de scheidsrechter even de slaap uit zijn ogen te vegen. Hij was de enige die niks had gezien. Geen penalty dus!! Nadat we
Mink hadden uitgegraven, gooide IJsselmeervogels er nog een schepje bovenop. En dat zijn behoorlijke schepjes, daar in Bunschoten-Spakenburg. Sommige van onze shirtjes
zijn opeens 2 maten groter, zo werd er aan getrokken. De gemoederen liepen langs de lijn wat op maar binnen de lijnen werd juist het goede voorbeeld gegeven. Niet gek laten
maken en gewoon vol inzet blijven door voetballen. Heel mooi om te zien! De terechte beloning volgde alsnog; met 2 snelle aanvallen werd de verdediging van IJsselmeervogels
dol gedraaid, oa. door een ontketende Jordan; met 2 prachtige treffers bepaalde hij de eindstand op een dik verdiende 4-1. Klasse gedaan jongens!! Een prachtige